Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Miért a rossz fiúkat kedvelik a nők?

Közzétéve: 2021. 01. 08. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az önelégült, veszélykereső, csalfa férfiak leveszik a lábukról a gyengébb nem képviselőit, mert ezeket a vonásokat a női nem képviselői a férfiassággal azonosítják. Vajon ez jó irány? Miért nem vesszük észre az aranyos, szende, csendes fiúkat?

 
Lehet, hogy egyfajta életelixírnek tekintik a nők a rossz fiúkat?
 
Mitől rossz egy férfi? Az én szemszögömből elsősorban attól, ha agresszív, erőszakos, durva és látványosan kihasználja a nőt, aki akár a társa is lehetne. Persze, a hűtlenség is komoly kérdéseket vet fel. Sok nő szeretné elhinni, hogy majd Ő megváltoztatja azt a link alakot... de nem fog sikerülni. Ő mindig olyan volt és olyan is marad. Viszont, ha megtalálja azt a nőt, aki képes ezen tulajdonsági megléte mellett is a legtöbb pozitív dolgot kihozni belőle, akkor még jól is elsülhet a dolog.
 
Aztán ott van a túloldal: aranyos, tündéri, szó szerint minden rendben van vele. Megbízható, időben érkezik, pont azt és úgy csinálja, ahogy azt egy nő elképzeli. Csakhogy... unalmas és sótlan, rosszabb esetben tele van világfájdalommal.
 
De, mi a vonzó egy link, félrebeszélő, ígérgető férfiban? Az, hogy sosem telik el nap izgalom nélkül! Az adrenalinszint magas, és állandóan lehet várni valamit. Egy sms-t, egy hívást, egy csokor virágot. Ugrásra készen áll a nő. Mindig tip-top, a haja rendben, a körmei frissen festve, stb... s ha betoppan, csak meg kell nyomni a kávéfőző gombját... Izgalmas lehet egy nő számára, ha a kiszámíthatatlanság miatt a nap 24 órájában készen áll. De mire is? Sokszor az ígérgetésre, de nem hív, nem jön, rosszabb esetben arra sem veszi a fáradtságot, hogy szóljon...
 
Ekkor jöhet a "gyász időszaka". Sírhat a barátnője vállán, sajnálhatja és sajnáltathatja magát... A legmagasztosabb és legmélyebb érzések átélése pedig adott. Az izgalom örök...
 
Az a nő, aki számára ez az izgalmi állapot a kielégítő, leginkább önértékelési problémákkal küzd, - igenis, ki kell mondani! Ez különösen igaz, ha rendre ugyanazt a típust választja. Évek telnek el a semmivel. Valójában egy férfinak sem kell, Ő a NŐ. Pedig Ő mindent megtett. Lehet... csak nem érti a lényeget. Választani kell egy gyengéd, odaadó, tündéri fickót, akivel a kanapén ücsörögve közösen lehet kortyolgatni a forró kakaót.
 
Ez a rövid monológ azért szaladt ki belőlem, mert az imént volt nálam asztrológiai elemzésen egy hölgy, aki épp ebben a cipőben jár. Nem akarja elfogadni, hogy nem tud embereket megváltoztatni. Pedig, Ő ezt tűzte ki célul. Hibás gondolat.
 
Senki ne válasszon úgy magának partnert, hogy "Ok, majd én formálok rajta, kedvem szerint!". Vagy fogadd el olyannak, amilyen, vagy lépj tovább, s keress egy olyan típust, aki lehorgonyozik melletted. Ha erre nem vagy képes, mert kell a szélsőséges izgalom, akkor legalább ne mutogass a férfi nemre, hogy milyenek, "és egyébként is minden férfi tök egyforma".
 
MERT IGENIS VANNAK RENDES FÉRFIAK!
 
...ÉS A NŐK SEM TÖKÉLETESEK!
 
Mindig kettőn áll a vásár, igaz?

Ha érdekel egy személyre szabott asztrológiai vagy névelemzésen alapuló konzultáció, bejelentkezhetsz ezen a számon és megtudod, mi a gyenge pontod, s hogy javíts rajta!

Szatmári Nóra: +36 (70) 311 61 25


 

 

Forrás: Ezoterikus.hu