Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

10 tipp, hogyan éld túl a szingliséget

Közzétéve: 2021. 01. 06. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A szingli fenomén nemcsak a fiatalokat érinti, hanem a társadalom szinte minden rétegét, korra és nemre való tekintet nélkül. Az élet egyedül nagyon magányosnak tűnhet.

 
Néha úgy érezheti magát az ember, hogy egyszerűen nincs kivel megosztania még az örömteli perceket sem. Sőt, igazi teher ez az állapot, ha nem szabadon választottad. Társadalmunk igencsak családorientált. Még a bolt kínálatában is folyton szembesülnünk kell szóló mivoltunkkal: családi kiszerelés, családi nap... ezek az apróságok igencsak megkeseríthetik a mindennapjaidat. Tippjeink segíthetnek túltenni magadat a kesergésen!
   
1. Írd le, mit szeretnél!

Így van, készíts listát, vagy egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy mi az, amire vágysz az életedben, és mi az amire egyáltalán nem! Emeld ki a leendő partnered legfontosabb tulajdonságait és azokat, melyek a leginkább taszítanának benne! Ha tisztában vagy a jövőképeddel, sokkal könnyebb lesz már az elején kizárni azokat a lehetőségeket, melyek hosszútávon nem vezetnének semmi jóra! Azonban gondold át jól, hogy mi a fontos a másikban! Nem túl bölcs például meghatározni a szem- és hajszínét, a magasságát, mivel ez igencsak korlátok közé szorítja majd a pályázók körét! A legfontosabbak a személyes tulajdonságai és nem csupán a külseje! Ne felejtsd el az életritmusod figyelembevételét sem! Ha egy művész vagy, aki folyton úton van és néha éjszakába nyúlóan alkot, akkor egy 8-17-ig típus nem a legjobb választás!

2. Készítsd fel magad!

Ne csak üldögélj és várd, míg egyszer csak felbukkan a herceg, hanem tégy lépéseket a kapcsolatotok előkészítéséhez! Gondold át az életedet, a szokásaidat, mindent, ami konfliktushoz vezethet vele a jövőben! Ha például tudod, hogy a szüleid minden évben ragaszkodnak hozzá, hogy egy hétig náluk légy karácsonykor, gondold át, hogy meddig mennél el leendő partneredért!

3. Ne légy türelmetlen magaddal szemben!

Vannak pillanatok, mikor már egy ismerős család puszta gondolatától megőrülsz. A rokoni találkozások igazi rémálomnak tűnnek, és annyira egyedül érzed magadat, ha gyerekek vesznek körül. Ez teljesen természetes, és az is, hogy ilyenkor különösen erősen vágyódsz rá, hogy végre neked is legyen valakid! Bár tudod, hogy képes vagy a paranoid képzelgésekre, de ne akard feltétlenül magadra erőltetni a kellemetlen vacsorameghívásokat más párokkal!

4. Törődj magaddal!

Míg szingli vagy, kiélvezheted a szabadság minden cseppjét! Itt az ideje, hogy önző légy és csakis azt tedd, amihez valóban kedved van! Ez segít, hogy jobban megismerd magad, és később ne érezd úgy egy kapcsolatban, hogy még sok mindent nem tettél meg!

5. Szórakozz!

Mozdulj ki otthonról, próbálj ki új dolgokat és találkozz sok emberrel! Most nincs limit, senki nem vár otthon és nem kell elszámolnod a tetteiddel! Csetelhetsz órákig éjszaka is akár,  akkor mész el shoppingolni, mikor csak kedved van hozzá!

6. Használd ki a szabadságodat!

A szingliség egyáltalán nem annyira rossz dolog! Az egyik legjobb része például éppen a függetlenség. A tudat, hogy bármit és bármikor megtehetsz. Mikor már gyerekeid lesznek, mosolyogva gondolsz majd vissza szabadon eltöltött napjaidra!

7. Kerüld a páros dolgokat!

Ne akarj olyan partikra, vagy klubokba járni, ahol tudod, hogy párok üldögélnek nagy egyetértésben! Légy pozitív és meríts energiát azok társaságából, akik hasonló életritmusban élnek, mint te! Nem kell kitenned magadat a ciki szituációknak, mikor minden szem rád tapad, mivel egyedül vagy!

8. Ne kezdj bele kilátástalan kapcsolatokba!

Csak azért, mert néha nem tudod elviselni a magányt, ne akarj mindenáron kapcsolatot! Élvezd ki a randizgatást, járj el a kollegákkal, barátokkal, nyugodtan találkozgass új emberekkel, de ne add össze magadat az első lehetséges partnerrel! Hidd el, hogy az olyan kapcsolatok, melyek nem a szintedet ütik meg, csak rossz hangulatúvá tesznek, teljesen elemésztenek, aminek az lehet az eredménye, hogy mire megtalálod az igazit, tele leszel sebekkel ezektől a balul sikerült kapcsolatoktól!

9. Ne akard szingli tekintettel nézni a világot!

Vannak olyan szinglik, akik mindenkit aszerint szemlélnek, hogy van-e gyűrű az ujjukon és családi autóval furikáznak-e. Ez nagyon fárasztó lehet, másrészt képtelen vagy lazán ismerkedni, mivel kizárólag azokat keresed, akik még szabadok! Azért gondolj rá, hogy tévedhetsz is a külső jelek alapján, másrészt sosem tudhatod, hogy ki akad az utadba, és mi köthet össze titeket!

10. Tartsd fenn a reményt!

Végül, sose add fel a reményt! Bár nagyon magányosnak érezheted magadat, mégis próbáld meg nyitva tartani a szemedet és maradj optimista!
 
Forrás: Ezoterikus.hu