Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

17 pezsdítő tipp laposodó kapcsolatod ellen!

Közzétéve: 2021. 01. 03. Írta: Dr. Pándy Mária
Értékelés
Ez a cikk 17 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több éve együtt élő párok gondja az, hogy a lángoló szerelem elmúlt, helyette megszokás van, és mindketten vágynak valami érdekesebbre, izgatóbbra.

 
Attól tartanak, hogy párjuk ezt majd mással találja meg, és már előre féltékenyek,. Ugyanakkor ők is szeretnék átélni a szerelem okozta mámort, de már előre lelkiismeret-furdalásuk van, hogy mi lesz akkor a házasságukkal? Legegyszerűbb lenne ezt a "megújítást" együtt csinálni! De hogyan?

Hogyan kezdődött?

Idézze fel azokat a tulajdonságait, amelyekért beleszeretett! Keressen olyan tulajdonságokat, amiket most is nagyon becsül a párjában, amik a mai napig szeretetreméltóvá teszik. Ezek a gondolatok nagyon hasznosak lehetnek szexuális együttlét előtt is, amikor jó, ha "lelkileg" is felkészülünk a szerelmeskedésre. Akik így tesznek, hamarabb jutnak izgalmi állapotba és jobban is élvezik a szexet.

Lehet, hogy én is megváltoztam? Tegye fel magának a kérdést, mennyiben más most mint "annak idején".

Ahhoz, hogy kapcsolatunk érdekesebb legyen, nemcsak párunknak kell megváltoznia, hanem nekünk, magunknak is. Ugyanannyit adok magamra, mindig csinos vagyok otthon is?

Ugyanolyan őszinték vagyunk egymáshoz, mint kezdetben?

Ha nem, akkor vajon miért változott ez meg? Beszéljük meg!

Randevúzzunk újra!

Milyen jó randevúra készülődni, csinosan felöltözni, várni a másikkal való találkozást! Éljük át néha újra! Egy-egy ilyen házon kívüli randevú alkalmas lehet mélyebb témák megbeszélésére is a napi gondokon kívül.

Terítsünk ünnepélyesen, hívjuk meg a párunkat otthon egy vacsorára!

Sokkal bensőségesebb lehet egy otthon együtt elköltött vacsora, mintha étterembe mennénk. Persze, adjuk meg a módját! A férfiak is el tudnak készíteni egy vacsorát, ha másképp nem megy, akkor hideget tálalnak fel szépen feldíszítve. (Sok férfi jobban főz, mint a felesége).

Vegyük komolyan a másikat!

Ha elkezdi valami érdekelni, amit mi nem tartunk olyan fontosnak, próbáljuk megérteni, mi lehet abban az érdekes, a jó, a hasznos. Ha panaszkodik valamire, vagy valakire ne intézzük el egy legyintéssel, mert legközelebb már nem hozzánk fordul.

Ne csak "azért" bújjunk ágyba,

Egy-egy szombat-vasárnapi lustálkodás vagy ebéd utáni pihenő alkalmas lehet egy hosszabb szexuális együttlétre, amikor mást is kipróbálunk, mint a megszokott. Lehet egymást simogatni, becézgetni esetleg szépeket mondani a másiknak, ha nem is lesz forró ölelés a vége. (Legalábbis ne várjuk el, de azért minden lehetséges...) Sok nő arról panaszkodik, hogy nem tudja nyugodtan élvezni a simogatást, mert "célirányosnak" érzi. A férfiaknak nincs idejük "csak úgy" a kedveskedésért kedveskedni.

Mi lenne ha...

Sokaknak akkor jutnak eszükbe a legjobb ötletek, hogy mit kellett volna tenniük, amikor kiderül, hogy párjuk már mást szeret. Lehet előre is gondolkozni ezen, és akkor még semmi sem késő! Sok megcsalt feleség akkor kezd el csábítóan viselkedni, amikor ez már inkább visszatetsző a férj számára. Ha már megjelent a harmadik, akkor inkább legyünk "visszafogottak", mint kihívóak!

Végezzünk PC-izom tornát!

Ha megerősödnek a hólyagalap körüli záróizmok, ez nemcsak a szexuális gyönyört tudja fokozni, hanem megelőzhető vele az inkontinencia-probléma is. (vizelet-elcsöppenés) Hogyan végezzük ezt a gyakorlatot? Húzzuk össze fenékizmainkat, majd a vagina körüli izmokat, és engedjük el. Amikor csak tehetjük eresszük ki vizeletünket lassan, szakaszosan visszatartva. Ezáltal is erősödik a PC izom. Ha már eleget gyakoroltunk, képesek leszünk férjünk péniszét is megszorítani szeretkezés közben. Ezáltal saját gyönyörérzésünket is fokozni tudjuk.

Mondjuk meg a másiknak, hogy milyen jó vele!

A szex is, de nemcsak a szex! Miért örülök, hogy ő a férjem/feleségem? A szóbeli megerősítés sokat számít. Néha úgy gondoljuk, hogy felesleges ilyesmiket mondani, hiszen úgyis tudja! Vagy úgyis elég beképzelt, minek erősítsem még én is? Ennek ellenére mindenkinek jól esik hallani, hogy milyen fantasztikus!

Naponta többször is fejezzük ki szeretetünket!

Elég egy simogatás, amikor elhalad mellettünk a másik, néha apró ajándékok-egy szelet csoki, egy szál virág. Könnyen kitaláljuk mik lehetnek ezek, ha a kapcsolatunk kezdetére gondolunk, vagy arra, hogy ha meg akarnánk hódítani valakit, mit tennénk?

Engedjük néha szabadon a párunkat!

Minden embernek szüksége van néha egy kis magányra és a házastársán kívül mások társaságára is. Ahogy a meleg biztonságos családi fészekre vágyakozunk, ugyanúgy a kalandra is. Akit túl rövid pórázon tartanak az előbb-utóbb menekülni próbál. Adjunk lehetőséget párunknak arra, hogy külön élményeket szerezzen, aztán ha akarja, úgyis megosztja velünk is!

Találjunk közös hobbyt, érdeklődési kört, szenvedélyt!

Azok, akik szívesen sportolnak vagy kártyáznak egymás társaságában sokkal szívesebben töltik együtt szabadidejüket, mint akiknek ilyen közös érdeklődési körük nincs. Társunkat még jobban megismerjük a közös játék, szórakozás során, ugyanakkor a kedvenc időtöltés nyújtotta örömöket is megoszthatjuk.

Vegyünk részt egymás szórakozásában

Ha mindketten más iránt érdeklődnek és az előzőek figyelembevételével szabadon engedik a másikat, egyszer csak arra kell rádöbbenjenek, hogy jobban érzik magukat külön, mint együtt, Ezt megakadályozhatjuk azzal, ha részt veszünk egymás szórakozásában. (Elkísérjük vásárolni, mint kibic a kártyában, néző a férj focimeccsén stb)

Mondjuk, ki azt a szót, hogy "szeretlek"!

Sokan azt hiszik, hogy elcsépelik ezt a szép szót, ha sokszor használják. Milyen szégyenlősek vagyunk kimondani! Gondoljunk vissza, hogy kapcsolatunk elején hányszor is használtuk és most??? Persze nem kell elvtelenül kimondani, csak ha tényleg úgy érezzük! A nőket kifejezetten irritálja, ha férjük csak szex közben mondja ezt. Úgy érzik, hogy "már azt is beveti, hogy szeret, csak megkaphasson". Mondjuk ki máskor is!

Dicsérjük a másik jó tulajdonságait!

Magunkban mindannyian tudjuk, mi mindent szeretünk a másikban. Nekünk is jól esik hallani, ha megdicsérnek valamiért, neki is!

Hallgassuk meg figyelmesen!

Sok nő tapasztalata az, hogy míg ő minden nap végighallgatja a férjét a nap -főleg negatív- élményeiről, addig a férje "unja", ha ő akar beszámolni valamiről. Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy "kibeszélje" magát, de ha unott arckifejezéssel hallgatják vagy mást csinálnak közben, akkor ettől hamar elmegy a kedvünk.

Még több érdekes cikket olvashatsz Dr. Pándy Máriától itt: Mediterrán