Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mennyi férfi kell egy nőnek? Most megtudod!

Közzétéve: 2020. 01. 03.
Értékelés
Ez a cikk 218 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok szeretőm volt vagy kevés? És mennyi a normális? Sokan letagadják a szeretőik számát. Nőket kérdeztünk saját szexbiográfiájukról és őszinte válaszokat kaptunk.

Márk, Dezső és a többiek. Minden név mögött tapasztalatok állnak. Ha átlapozzuk ezt a "kis könyvet", eszünkbe jut néhány kérdés: Túl sok, túl kevés, netalán abnormális? Ha több partnerünk volt életünk során, az már-már a mai életforma szerves része, mivel a "felnőtt" életünk is hamarabb kezdődik el. Ma egy 20 éves néha több partnert tudhat maga mögött, mint egy 60 év körüli hölgy egész életében. Míg a mama ezt a vastagságú lexikont nehéz súlyként cipelné, a barátnőnk valószínűleg csak laza délutáni pletykalapként érzékelné.

"A tabletta sok mindent megváltoztatott. A nők szabadabbá váltak és jobban hasonlítani kezdtek a férfiakhoz" - mondja Anett. "A legtöbb nő tudja manapság, hogy minden téren tökéletesnek kell lennie, ezért minél több tapasztalatot szeretne gyűjteni. Ez a hasonlóság erősebbé teszi őt."

De miért tagadja le sok nő mégis a múltját és a tapasztaltságát? Míg a férfiak sokszor nyíltan megtárgyalják az eseményeket, sok nő elzárkózik a válaszadástól, vagy lefelé kerekít a számokat. "Ma még mindig egy erősen keresztény kultúrában élünk, ahol nem fogadják el, hogy a nők épp annyira nyíltan élnek újabb és újabb párkapcsolatokban, mint a férfiak. Egy férfi sok nővel a háta mögött sikeresnek és attraktívnak mondható, míg egy nő még mindig rossz nőnek számít. " - mondja Judit.

"Azokban, akik úgy érzik, valamit elszalasztanak azzal, hogy csak kevés számot tudnak felmutatni az életükben, egyrészt él a rivalizálás másokkal, akik tapasztaltabbak, másrészt az önmegvalósítás és a saját vágyak életre hívása." - vélekedik Kata.
   
Mindegy, hogy vastagon szedett betűvel, vagy sűrű sorokkal teleírt az a lexikon, az első névtől az utolsóig tapasztalatok, önmagunk megismerése és sok-sok öröm rejlik. A „Mennyi férfira van szüksége egy nőnek?” - kérdés megválaszolása így könnyen megy: annyira, amennyi által ezen fenti érzéseket megtapasztalja. Ez lehet egyetlen férfi, ha a nő mellette kivirágzik és megnő az önbizalma, de lehet több is, hogy aztán, ha valaki megkérdezi tőled bármelyik életszakaszodban, nyugodtan rávághasd: "Igen, elég férfi volt az életemben!"