Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mennyi férfi kell egy nőnek? Most megtudod!

Közzétéve: 2018. 01. 05.
Értékelés

Sok szeretőm volt vagy kevés? És mennyi a normális? Sokan letagadják a szeretőik számát. Nőket kérdeztünk saját szexbiográfiájukról és őszinte válaszokat kaptunk.

Márk, Dezső és a többiek. Minden név mögött tapasztalatok állnak. Ha átlapozzuk ezt a "kis könyvet", eszünkbe jut néhány kérdés: Túl sok, túl kevés, netalán abnormális? Ha több partnerünk volt életünk során, az már-már a mai életforma szerves része, mivel a "felnőtt" életünk is hamarabb kezdődik el. Ma egy 20 éves néha több partnert tudhat maga mögött, mint egy 60 év körüli hölgy egész életében. Míg a mama ezt a vastagságú lexikont nehéz súlyként cipelné, a barátnőnk valószínűleg csak laza délutáni pletykalapként érzékelné.

"A tabletta sok mindent megváltoztatott. A nők szabadabbá váltak és jobban hasonlítani kezdtek a férfiakhoz" - mondja Anett. "A legtöbb nő tudja manapság, hogy minden téren tökéletesnek kell lennie, ezért minél több tapasztalatot szeretne gyűjteni. Ez a hasonlóság erősebbé teszi őt."

De miért tagadja le sok nő mégis a múltját és a tapasztaltságát? Míg a férfiak sokszor nyíltan megtárgyalják az eseményeket, sok nő elzárkózik a válaszadástól, vagy lefelé kerekít a számokat. "Ma még mindig egy erősen keresztény kultúrában élünk, ahol nem fogadják el, hogy a nők épp annyira nyíltan élnek újabb és újabb párkapcsolatokban, mint a férfiak. Egy férfi sok nővel a háta mögött sikeresnek és attraktívnak mondható, míg egy nő még mindig rossz nőnek számít. " - mondja Judit.

"Azokban, akik úgy érzik, valamit elszalasztanak azzal, hogy csak kevés számot tudnak felmutatni az életükben, egyrészt él a rivalizálás másokkal, akik tapasztaltabbak, másrészt az önmegvalósítás és a saját vágyak életre hívása." - vélekedik Kata.
   
Mindegy, hogy vastagon szedett betűvel, vagy sűrű sorokkal teleírt az a lexikon, az első névtől az utolsóig tapasztalatok, önmagunk megismerése és sok-sok öröm rejlik. A „Mennyi férfira van szüksége egy nőnek?” - kérdés megválaszolása így könnyen megy: annyira, amennyi által ezen fenti érzéseket megtapasztalja. Ez lehet egyetlen férfi, ha a nő mellette kivirágzik és megnő az önbizalma, de lehet több is, hogy aztán, ha valaki megkérdezi tőled bármelyik életszakaszodban, nyugodtan rávághasd: "Igen, elég férfi volt az életemben!"

Bezárás