Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

6 tipp az első randihoz!

Közzétéve: 2018. 01. 02. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 343 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első randinak igazi sétagaloppnak kellene lennie. Ha a következő kérdésekre igennel válaszolsz, a megfelelő utat járod ahhoz, hogy minden randid nagyon klasszul sikerüljön.

Tippek a tökéletes randihoz!


Jól érzed magad a ruhádban?


Ne csüggedj el a ruhaválasztásnál. A legjobb, ha a kedvenc rucidba ugrasz és hangsúlyozod néhány kisebb, de finom ékszerrel, mely megfelel egyedi stílusodnak. A ruha összeállítására azonban szánj elegendő időt. Mit szólnál némi kellemes háttérzenéhez és egy pohár proseccohoz? Minél ellazultabban mész a randira, annál jobban alakul majd az este is.

A megfelelő helyen vagytok?

Az első alkalommal kerüld a nagyon drága vagy trendi helyeket! Sokkal jobb egy kellemes hely, kedves pincérekkel, jó árakkal. A fény ne legyen túl erős (ez tudattalanul menekülési impulzusokat vált ki, pl. a gyorséttermekben is ezért van szinte laboratóriumi világosság) és ne túl sötét (mert túl romantikus az első alkalomra)!

Követed a pillantását?

Vizsgáld meg a ruhád és a sminked - ez elég. Innentől kezdve rá figyelj, legfőképp a pillantását próbáld elkapni! Jár a szeme a két szemed és a homlokod között? Vagyis nem csak a szemedbe tekint, hanem a szádat és a hajadat is megnézi. Esetleg a melledre is rápillant? Ilyenekből könnyen kiderül, hogy mi is az, ami leginkább érdekli.

Bókolsz?

Az Indiana egyetem egyik kísérlete szerint, a férfiak azzal a problémával küzdenek, hogy jól olvassák-e le a nők testbeszédét. Így vagy azt hiszik túl gyorsan, hogy szexre vágyunk, vagy nem veszik észre, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk. 38%-a az ilyen eseteknek azt mutatja, hogy a férfiak nem veszik észre, hogy mit akar a nő és mit talál vonzónak. Vagyis tegyünk félreérthetetlen jelzéseket azt illetően, hogy milyen legyen a kezdődő kapcsolat kimenetele! Főleg búcsúzásnál elejthetjük, hogy: "szeretem a vizes-kék szemedet!"

Le tudod zárni a múltadat?

Egyik férfi sem hallgatja szívesen, hogy kivel bújtunk ágyba korábban. Vagyis ne untassuk újdonsült áldozatunkat a regéléssel és főleg ne a szexuális életünk részleteivel! Abszolút tilos: az exbarátról beszélni! Vagy rögtön féltékennyé tesszük, vagy azt gondolja majd, hogy még nem vagyunk túl a szakításon. A munkánkról is csak mértékkel beszéljünk. A nők, akik már első alkalommal a karrierjükről áradoznak, ijesztőek lehetnek a férfiak számára.

Elég ideig vagytok együtt?

A kutatók arra jutottak, hogy ha egy első randi legalább egy órát tart, könnyebben célt tartunk, mint egy este után. Az ok: Az intuíciónk jobb információkat közvetít idegenekről, mint a tudat. Képletesen: 4 milliméter tapasztalás ellenében 15 kilométer a tudattalan információ az agyban!
Forrás: Ezoterikus.hu