Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Így kapsz meg egy férfit! Vallomás - egész őszinte!..

Közzétéve: 2017. 12. 28. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 348 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez a férfi aztán tudja, hogy miről beszél: egy notórius szívtipró elmagyarázza, hogy csavarjuk a férfiakat az ujjaink köré. Szerinte egyszerűbb, mint gondolnánk...

Persze, a nő másképp gondolkodik, gyakorta épp ellentétesen cselekszik... ki tudja, mindenből lehet valami okos tapasztalatra szert tenni.

Steve, 44 éves, egy igazi mintahím: korábban Armani-modell, ma sikeres manager, emellett kapcsolatszakértő. Most készülő könyvében a kedves macho elmondja, hogy elismert hős, aki most épp megpróbál egy komoly kapcsolatot felépíteni, intelligens és vicces trükköket kipróbálni, hogy működjön. Credója: csak azok a nők tudnak igazi kapcsolatot kiépíteni egy férfival, akik elfogadják, hogy a férfiak igen egyszerűek igényeiket tekintve.

A férfi

Milyennek kellene lennie egy igazi férfinak?

Egy igazi férfi soha nem volt manikűröztetni és kevesebb cipője van, mint egy nőnek. Mégis legyen ápolt. A nők azonban sokkal jobban szeretik a bad boy típusú férfiakat, mint a kedveseket. Bár a belső értékek fontosak, de a férfiak nagyon egyszerű emberek, a külsőd nagyon fontos. Legyen akár egy Porschéd, ha nem szikrázik közöttetek a levegő, még egy próbaútra sem megy veled.

A kinézet

A legeslegelején mindig a külsőddel kell elcsábítanunk minket. Most nem arról beszélek, hogy a nők tárgyak, és nem akarlak inspirálni, hogy a legeslegcsábosabb oldaladat mutasd mindig.

Ruha

Van egy aspektusa a női viselkedésnek, amit soha nem bírok megérteni: nők, akik szinglik, szépen felöltöznek, hogy más nőknek tetsszenek. Ez a szokás tönkreteszi a szerelmi életedet. A leglényegesebb: a szexi (de nem közönséges!) kinézet a stílusnál fontosabb! Mi, férfiak azt szeretjük, ha a nő egy kicsit "rosszlányos". A nagyon stílusosan felöltözött nő ritkán kelti fel a férfiak figyelmét. Inkább csak azt feltételezzük, hogy sok pénzt költ ruhákra.

Cipők

Nekünk aztán olyan mindegy! Ha egy pasi azt mondja neked, hogy szép a cipőd, vagy meleg, vagy csak fel akar szedni és fogalma sincs, hogyan. Egy típusú cipő tűnik fel nekünk: a magassarkú. Azokban formás lesz a lábad és a vádlid is. De biztos nem a cipő tűnik fel.

Mellek

Vegyél olyan blúzt, amelyik egy számmal kisebb, vagyis ic-picit elállnak a gombok, és ez teljesen megőrjít minket.

A popó

Imádjuk a feneket, jobban, mint az előző bekezdésben leírt testrészt. Viselj magas sarkút, ettől megfeszülnek majd az izmaid.

Make-up

A legtöbb férfi, akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt foga hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Az első randira csakis szolid sminkkel menj, hogy a természetes kinézetedbe szeressen bele!

Összegzés: úgy kell kinézned, ahogy szeretnéd, hogy kezeljünk. Minél természetellenesebben nézel ki, annál inkább kezelünk majd úgy, mint egy tárgyat. Sok férfinak farmerban, pólóban és lófarokkal nézel ki a legjobban. De azért ne vidd túlzásba a fiús kinézetet, mert egyszer csak a haverunkként tekintünk majd rád!

A kisugárzás

Az vagy, amit gondolsz magadról. Ha belépsz egy terembe, koncentrálj egy biztos pontra, valamilyen erotikus vagy romantikus gondolatra! Ha valamilyen erős és szexi dologra gondolsz, mások is erősként és szexiként figyelnek majd fel rád!

Szemkontaktus

Nézz egyszerűen a szemünkbe! Ne rebegtesd a szempilládat vagy akarj túl szexi lenni! Egyszerű, hosszú és nyugodt pillantás, amitől nem ijedünk meg.

Önbecsülés

Ha szeretem magam, te is szeretsz. Két ember, akik egymástól függetlenül szeretik magukat, azok egy kapcsolatban is jobban kijönnek, mint két, egymástól függő ember.

Alkohol

Csak azért látunk szívesen részegen, mert így könnyebb ágyba vinni... De férfiakkal ne idd le magad! Ez nagyon veszélyes, butaság és egyáltalán nem vonzó.

Összegzés:

A férfiak ismerik a kétségbeesés illatát és az nem Chanel után szaglik. Ismételd magadnak hangosan: "Szeretek szórakozni egyedül is, ha szebb is lenne egy férfival, akkor is jól megvagyok, inkább, mint hogy egy unalmas kapcsolatban üssem el az időmet!"

A vadászat

Sok minden, amit itt olvasol, egy része nem fog tetszeni. Sajnos ez az igazság, amit meg kell ismerned, hogy kihasználhasd majd a tudásodat.

A fehér szarvas

Csendben figyelnek, aztán cakk és a vadászat máris teljes gőzzel beindul. Egy bad boy úgy kezd veled beszélgetni, mintha világéletében ismert volna és már nem is emlékszel, mi volt az első szava. Ugyanezt a stratégiát persze te is felhasználhatod. Az első szónak természetesnek kell lennie. A férfiak azért tudják már ezt olyan jól használni, mert gyakran visszautasítják őket, és a nagy fájdalom tökéletesíti az eszközt

A férfias tanulmány

Az utcán sétálva tanulmányozzuk a nőket, analizáljuk a testmozgást, a kinézetet, a beszédet és megtudjuk, hogy milyen nő is vagy. Hogy nézel ki, mit veszel fel, hány éves vagy? Ezután típusok szerint beskatulyázunk, pl. unatkozó nő, stresszes nő, gondtalan nő, havernő. Ezután gondoskodunk olyan szituról, ahol biztonságban érzed magad, s némi humorral és megértéssel kihasználjuk a lezserségedet.
Forrás: Ezoterikus.hu