Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Nem mondta meg miért? 9 lehetséges ok, amiért elhagyott...

Közzétéve: 2021. 02. 16. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 18 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legtöbb női ismerősöm kapcsolatdrámáiból a következő, meglehetősen egyszerű és átlátható eredményt szűrtem le. A leggyakoribb szakítási okok:

 
- megváltozott
- nem illettünk össze
- megcsalt.

Most eszembe jutott, mikor kicsi voltam és a szüleim valamire azt mondták nekem, hogy nem, mindig tudni akartam, hogy miért. Nos, egy szakítás esetén nem biztos, hogy mindig tudni kell a miérteket, viszont néhány választ kereső hölgynek biztosan segít az alábbi okkereső listám:

- Mert megunta a kapcsolatot. A Wikipedia magyarázatának röpke összefoglalója szerint az emberi elme néha rövidebb, mint 8 másodpercig képes csak egy dologra koncentrálni, utána más objektumot keres. Persze, egy kapcsolat nem muszáj, hogy minden nap izgalmas legyen, viszont a felturbózó pillanatok igenis fontosak. Ha más dolgok jobban kezdenek érdekelni, akkor valószínű elmúlt bennem az érdeklődés.

- Az egyik túl komolyan vette a kapcsolatot. Ha leegyszerűsítjük: a nő 4x egy héten akart a pasinál aludni, fordítva viszont csak 2x.

- Kiégett a kapcsolat. Nagy híve vagyok a ritmusnak a kapcsolat minden terén. Ha az egyik gyorsabb, akkor, vagy lépést tart a másik vele, vagy pedig eltűnik a süllyesztőben. Vagyis érdekes randi, szex, találkozás a szülőkkel, eljegyzés... ergo: tartani kell a lépést egymással!

- Megcsalás. A férfiak sem buták, csak azért, mert általában megvárják, míg a nő szakít velük, viszont, ha már másfelé kandikál a tekintetük, a legtöbbször azt feltűnően is csinálják, hogy a nő felébredjen és megszabadulhassanak a béklyóiktól.

- Más utak. Ha egy vonalon, de ellentétes irányba haladunk, azt sok munkával esetleg meg lehet változtatni, de nem biztos, hogy érdemes.

- Önzőség. A találkozás időt és energiát követel, vagyis csak akkor teszed - hacsak nem unatkozol egyébként, - ha tényleg érdekel a másik. Egy idő után kiderülhet viszont, hogy a találkozások nem vezetnek sehová, és inkább más időtöltést keresel.

- A család, vagy a barátok nem kedvelik. Persze nem a családdal kell majd leélnem a mindennapokat, viszont senkinek nincs kedve az ünnepnapokon is arról győzködni a szüleit, hogy mosolyogjanak már egyet a választottamra!

- Biztosra vesszük a másikat. Gyakori hiba, mely leginkább férfiakra jellemző. Meghódítják a másikat, aki szintén rajongani kezd értük, aztán megnyugodnak, hogy minden sínen van, és már nem mondják el naponta százszor, hogy mennyire szép a másik.

- Túl negatív hozzáállás. Természetesen nem várjuk el a másiktól, hogy örökké rózsaszín fellegekben járjon, viszont a rosszindulat és az örökös negatív gondolkodás igen lélekromboló lehet.
Forrás: Ezoterikus.hu