Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

10 ok, amiért kötelező a szex! Pl: fogyaszt, nyugtat, kidugítja az orrot...

Közzétéve: 2020. 12. 16. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 34 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

S mit tesz még? Például egyértelműen bizonyított tény, hogy kiváló gyógyír a depresszióra, és az asztmások orrát is mindenféle orrspricni nélkül kidugítja. A hatás garantált!

A szex, - kevés vagy sok - a szépség egyik tökéletes, és tulajdonképpen ingyenes kezelési módja. Tudományos tesztek többféle módon kimutatták, hogy miközben  a nők szeretkeznek, testükben un. ösztrogén hormonok termelődnek igen nagy mennyiségben, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. Ez utóbbit akkor is javítják, ha már nem a legfiatalabb.

Természetesen a gyengéd, feszültséget oldó szeretkezés képes csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, kezeli a bőrkiütéseket, csökkenti a bőrhibákat, pl. a pattanások számát. Az ágytevékenységgel együttjáró izzadás tisztítja a pórusokat, ragyogóbbá teszi a bőrt.

A szeretkezés egyértelműen kalóriákat éget, egy alapos hancúr legalább annyit, mint amennyit a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

A szex, - mindenféle extremitás nélkül - az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz.  Bizonyítottan nyújtja, erősíti a tested szinte összes izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossznyi úszás, vagy 10 háztömbnyi futás, ráadásul semmi szükség speciális sportcipőre, egyéb drága felszerelésre. Szóval, anyagilag is megtérül!

A szex azonnali gyógyír a depresszióra, - legyen az kezdődő vagy mély állapotban lévő. Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, így a közérzet sokkal jobb lesz,  több mosoly látszik majd arcunkon, s általában jólét-érzetet eredményez.

Észrevetted valaha, hogy minél többet szexelsz, annál többen kínálják fel neked azt, - ismerősök és idegenek egyaránt? Nem? Pedig úgy van! A szexuálisan aktív emberi test óriási mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki. Ennek neve feromon. A feromonnak van egy megfoghatatlan, de az emberi orr számára mégis érzékelhető illata. Az ilyen illatú szex parfümök őrjítik meg az utánad vágyakozókat.

A szex a legbiztonságosabb, kémiai anyagoktól mentes, vény nélkül beszerezhető, ingyenes nyugtatószer a világon. éppen tízszer hatásosabb a Valium-nál.

A mindennapos csókolózás a fogorvost is messze tartja, - no, azért a fogmosás se maradjon el. A csókolózás során a nyál lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, emellett csökkenti a fogszuvasodást okozó savak magas szintjét, sőt, részben megelőzi a fogkő kialakulását.

A szex egyértelműen enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget, amely korlátozza a véredényeket az agyban. Szóval vérbőséget is okoz...

A sok szeretkezés kidugítja az orrot, könnyebb levegővételhez juttatva az emberi tüdőt. A szex felveszi a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Összefoglalva: SZEXELJ bátran!
Forrás: Ezoterikus.hu