Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Vodka, aloe és méz! Soha többé aranyér!

Közzétéve: 2008. 02. 20. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Számtalan vicc született már az aranyérről, de valójában kevesen tudják mi is ez a betegség. Az aranyér, tulajdonképpen vénatágulat a végbél és végbélnyílás falában.

A kellemetlen tüneteket számtalan gyógyszerrel próbálják orvosolni, ám ezt megelőzően vagy e mellett megéri kipróbálni a bevált orosz házi módszert, ami három lépésből áll.

 

Vodka, méz, aloe és kaliszia (növény), - ennyi szükséges csupán a gyógyuláshoz.

 

Első lépésként egy közepes méretű aloe levelet és két- három kalisziát kis darabokra felvágjuk és összekeverjük két evőkanál vodkával és egy evőkanál mézzel. A kapott masszát egy üvegbe töltjük, amit lefedünk gézzel és egy hétre hűvös, sötét helyre rakjuk. Miután az elixírünk összeáll, elkezdhetjük a kezelést.

 

Második lépésként lefekvés előtt fogjunk egy vattapamacsot, amit átitatunk a kapott gyógynövény kivonattal, és az aranyeres daganathoz rakjuk. Ha kisebb égető érzést tapasztalunk, ne ijedjünk meg. Ezt ismételjük egy- két hétig.

 

Ezután következik a harmadik lépés, azaz újabb két hétig alkalmazzuk a fent leírt eljárást, csak ezúttal hígabb mézzel itassuk át a vattát.

 

A teljes sikerhez, azonban procedúra idején naponta ne felejtsünk el megenni két-három szelet főtt céklát.

Forrás: Ezoterikus.hu