Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Miért lesz féltékeny egy nő?

Közzétéve: 2017. 11. 10. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 369 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy hölgyismerősünkön vagy párunkon azt látjuk, a szokásosnál féltékenyebb és a birtoklási vágya is nagyobb, nem kell feltétlenül személyiségzavarra gyanakodjunk.

Dr. Craig Roberts, a Stirling Egyetemen végzett kutatásai alapján, a Personality and Individual Differences orvosi szaklapban megjelent tanulmányában azt állítja a nők viselkedését is képesek megváltoztatni a fogamzásgátlók - méghozzá negatív irányban.

A női önrendelkezés óriási vívmánya volt az első fogamzásgátlók megjelenése, hiszen a nők a tabletták segítségével eldönthették, mikor és kitől kívánnak teherbe esni. Azóta azonban a készítmények különös mellékhatásaira is fény derült, illetve, több furcsa társult hatásról számoltak már be a tudósok - pl. összefüggésbe hozták már a tablettákat az szaglás megváltoztatásával, a szorongásos panaszok kialakulásával, de az intelligencia megnövelésével is. Ezek sorába illeszkedik Dr. Roberts munkája is, aki szerint a fogamzásgátlók kihozzák a nőkből a hírhedt zöldszemű szörnyeteget.

Dr. Roberts vizsgálatai szerint a nemi hormonok okozzák ezeket a változásokat, de a progeszteron női nemi hormon a megállapítás alól kivételt jelent, ezért a tudós szerint a csak progeszteront tartalmazó készítményeknél nem kell ilyen mellékhatástól tartani.
Forrás: Ezoterikus.hu