Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Száraz, nedves, nem porszívó! Mi az? (Az!)

Közzétéve: 2018. 11. 08. Írta: EGG Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 251 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életkortól függetlenül, egy érzéki csók után, függetlenül a csillagok és a Hold állásától, a vaginád benedvesedik. Ha mégsem ez a nóta vége... akkor???

Ha mégsem ez a nóta vége, csak az eleje stimmel, akkor gyors számvetést kell csinálni magadban:

- valóban szereted és épp kívánod is partneredet, vagy csak meghajolsz akarata előtt?
- menstruációs ciklusod melyik szakaszában jársz éppen?
- orvosilag az egészséged rendben van-e?

Hüvelyflóránk

Tévedés azt hinni, hogy nedvesedési gondjai csak az érett korú nőknek, vagy a nemrég szült, még szoptatós anyáknak vannak. Minden látszólagos és különösebben behatárolható ok nélkül a fiatalokat is utoléri sajnos ez a jelenség.

Csodálatos a női test, önmagát védi minden támadás ellen, és segít, amikor arra van szükségünk.

A méhnyak termelte váladék a nap 24 órájában serényen dolgozik, az egészségünk higiéniai menedzsere, egyben biztonsági őr is másodállásban.
Amikor felizgulsz, szépen szólva: nemi izgalomba jössz, ez a nyálka megsokszorozódik, mondhatnánk, örömében elsírja magát tested, és kész mélyen ölelni látogatóját.
Illata pazar és a férfi számára észvesztő hatású, aki a kábító nedűtől csak forróbban ölel, ettől pedig még síkosabb lesz hüvelyed.

Időnként mégis megdöbbentő dolgokat produkál az élet, azaz saját testünk és megmakacsolva magát, amikor leginkább szükséges lenne, szárazzá teszi oázisunkat.
Egy 2007-es felmérés szerint a fiatal, nem házas lányok ugyanúgy szenvednek ettől a jelenségtől, mint az idősebb korosztályok tagjai. Elmondhatjuk, hogy élete során minden nő megtapasztalja ezt a problémát, melynek oka igen változatos: szervi és lelki eredetű is lehet.

A hormonrendszer élettani, vagy műtétek következményeként bekövetkező változásai közel 60 %-ban felelősek a száraz hüvelyért, 30 %-ban egyéb és 30 %-ban lelki okok játszanak szerepet. Utóbbiak közül vezető okként a megkérdezett nők az elégtelen szexuális előjátékot jelölték meg, de ugyanolyan mértékben lehet elégtelen a nedvesedés a stressz miatt is.

Stresszt okozhat a partnerek közötti hiányos kommunikáció is, melynek gyökere a felek gyermekkori neveltetéséig nyúlik vissza.

Rossz belegondolni, hány boldog órát veszítünk életünk során csak azért, mert szüleink nem tanítottak meg idejében a testünkkel kapcsolatos fogalmakra, nem segítették kibontakozó érzéseinket azok helyes megnevezésével.
Mielőtt azonban búslakodásra adnánk a fejünket, ideje összeszedni magunkat. Felnőve már kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, tanulhatunk meg új szavakat is és felfedezhetjük testünket – senki nem fog a kezünkre verni.

Menopauza környékén

Ha egyébként rendben van kapcsolatunk, és gondolataink sűrűn forognak az ágy körül, de nem szeretnénk kudarcot vallani, jó, ha megjegyzünk egy szót: síkosító.
Változó kor idején is lehet újdonságokat kipróbálni, beszerzése sem ütközik különösebb nehézségekbe. Nem kell pironkodni a patikus előtt, nagyáruházak intim részlegén is találunk széles választékban síkosítókat, de katalógusból is lehet már rendelni, melyet jelöletlen csomagolásban szállítanak ki a vevőnek.
Létezik olyan síkosító is, melyre vastag betűvel nyomtatták: Masszázs gél és síkosító, ezzel is megkönnyítve a vásárlók dolgát – nyugodtan keresheti személyesen is bárki azt a masszázskrémet, ami síkosító is…

Azért elárulom, masszázshoz kevésbé jó, ellenben eredeti céljára az egyik legkiválóbb, vizes alapú, kellemes illatú és az íze sem rossz, enyhén málnás beütése van, holott ízmentesnek jelölik a csomagoláson. Létezik belőle ízesített és mentás is, ami viszont azért jó, mert a mentol helyi vérbőséget okoz, ezzel is fokozza a nemi vágyat és a nedvesedés megindulását.
Magát a bekenegetést érdemes beépíteni az előjátékba. Nők ezrei panaszkodnak szerte a világon a minimális előjátékra, ezzel a kis közjátékkal pár perccel meghosszabbítható az is.

Kúraként alkalmazhatóak ösztrogéntartalmú hüvelykrémek, kúpok is, melyeket heti rendszerességgel kell alkalmazni ahhoz, hogy hatásukat kifejtsék. Azok számára, akik nem szívesen terhelik szervezetüket kívülről bevitt hormonokkal, jó alternatíva a fitoösztrogének alkalmazása. A Fürtös poloskafűből (Cimicifuga racemosa) készült, szintén a hüvelyfalon keresztül szívódik fel és biztosít nedvesedést.

Amikor a síkosító is csak kárt okozhat…

Lelki problémákat nem lehet síkosítóval megoldani, csak még nagyobb kárt okozhatunk magunknak.
Amikor nem kívánjuk partnerünket, jobb ezt finoman a tudomására hozni, ha kell, akár hangsúlyosan közölni vele.
A szeretkezés célja az örömszerzés legyen, ne az önfeláldozás. Egy összebújás, masszírozás felajánlása áthidaló megoldás lehet, és nem csodálkoznék, ha az esetek nagy részében ne lenne a szeretkezés a végkifejlet mégis.

Ha így történik, az egy feltevést igazol, az előjáték kevés számodra, érdemes felvenni a repertoárba a hasonló, összesimulásra alkalmat adó játékokat.
Traumák feldolgozására sem alkalmasak a síkosítók. Megrázkódtatásokat azok kibeszélésével, akár szakember segítségének igénybe vételével lehet. Mielőtt végképp magadba fordulnál, de orvoshoz menni sem mersz, még mindig nyithatsz egy blogot, ahol a világba kiabálhatod sérelmeidet. Nem tudhatod, kinek segítesz ezzel a kitárulkozással, de egy szempontot tarts szemmel, olyan neveket, címeket, e-mail címeket soha ne használj, amit egyébként másra is, valamint a történeted szereplőinek nevét, a helyszíneket változtasd meg.
Elég csak karakterjellemzéseket írni róluk, a lényeg az, hogy megszabadulj végre gátlásaidtól és önfeledten élvezhesd a tested nyújtotta örömöket.
Forrás: Ezoterikus.hu