Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mondj igent erre a dologra, és javulni fog a szexuális életed!

Közzétéve: 2019. 11. 05. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 205 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki tudja, milyen fontos az életünkben a mozgás. Viszont csak kevesen találnak hozzá időt is, - kifogást viszont gyakrabban.

 
Ha azt mondanánk, hogy a mozgással sokkal kitartóbb és fittebb leszel az ágyban is, akkor talán hajlandó lennél több energiát fektetni a rendszeres sportolásba? Jól hallottuk, hogy igent mondtál?

Annyival élvezetesebb lehet a szex, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben és tudjuk, hogy mi mindenre vagyunk képesek. Az intimitás lehet egy érzékeny, finom és romantikus kommunikáció két test között, viszont olykor leginkább egy gimnasztikai feladatsorra emlékeztet. Készen állsz a vágy fokozására?

A jóga egy ősi szabályokon nyugvó, tradicionális mozdulatsor, illetve életmód is egyben, mely képes kapcsolatot teremteni a lelkünk és a testünk között. Ahogy megtanulunk meditálni, úgy leszünk képes elmerülni az érzelmeink legmélyebb bugyraiban és szembesülünk majd saját erősségeinkkel és gyengeségeinkkel.
A lélegzet az egyik legfontosabb eszköze a testünk és az idegrendszerünk ellazításának, viszont egy fontos aspektusa a hálószobában való kontrollunk megőrzésének is.
 


A jógának számtalan variációja létezik, mely éppen a test fejlesztésére fókuszál. Alább olvashatod a leghasznosabb jógafajtákat, melyek segíthetnek a hálószobai akciók felpezsdítésében:

- Hatha jóga: a jóga legelterjedtebb fajtája a nyugati kultúrákban, mely kellemes mozdulatok során segíti a testfejlesztést, illetve a mentális és fizikai egészség megőrzését.

- Iyengar jóga: a legnehezebb fajtája a jógának, mely bonyolult pózok hosszú ideig való megtartásával segít a fejlődésben.

- Kundalini jóga: ez az a jógatípus, melyet értenek és ismernek a nyugati kultúrákban is, mivel a tanai szerint való szabályos légzés és intenzív vizualizáció az, mely segít közelebb kerülni önmagunkhoz.

Akármelyik jógát válaszd is, próbáld csatolni azt a jelenlegi edzésprogramodhoz és ne egyedül végezd, mert a gyors változások nem ennek a mozgáskultúrának a műfaja és könnyen csalódás érhet!
Forrás: Ezoterikus.hu