Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mik a krónikus konfliktuskerülés tünetei!?

Közzétéve: 2020. 09. 24. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 29 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmónia vagy boldogság? Mindig nevetni, mindig mindenre rábólintani. Azt tenni, amit a másik akar, amikor akarja, ahogyan akarja. Mi ez, ha nem hiba?

 
Már messziről meg lehet ismerni ezt a főképp női típust. A fejét kissé megdönti, kicsit le is hajtja és mosolyog. Na, nem olyan Julia Roberts-esen, hanem inkább decensen. Ha kicsit közelebb ér, biztosan kedvesen és halkan szólal meg, és ha megszólal, akkor is bólogat: "igen, szerintem is, igazad van." Bizonyára van, aki elkezdte olvasni a cikket, magára ismert és most azt kérdi magától: „Már az is rossz, ha az ember kedves?”

"Anyu, a lányok miért nem mondják meg, hogy mit akarnak játszani?"
- Tipikus kérdés egy kisfiútól, aki nem érti, hogy miért kell mindig neki megmondania, hogy mit játsszanak a szomszéd kislánnyal, aki aztán hosszas tűnődés után boldogan vágja rá, hogy „Jó, játsszunk olyat!”- aztán mégiscsak csalódottnak tűnik. Az effajta viselkedés leginkább nőkre jellemző, - a férfiakkal szemben. Ez nem fantáziátlanság, hanem pusztán harmónia iránti függőség. Inkább legyen úgy, ahogy a másik akarja, csak mosolyogjon, és ne kelljen erről vitázni!

Csakhogy egyszer a bólogatós kutyusok is megunják a szélvédőn való kibambulást, és megrándul a nyakuk. Ha önként választod a szerepet, hogy Te vagy alárendelt, akkor később se akarj lázadni, mert a másik legfeljebb meglepődik, de ugyanúgy intézkedik majd a nevedben, vagy éppen helyetted. Másrészről nem érti, ha eddig nem szóltál, akkor most hirtelen miért akarsz mást. Azt bevallani pedig, hogy már régóta nem tetszik az a dolog, amit csináltok, igen furcsa minősítése lenne egy emberi kapcsolatnak. És ez nem csak, hogy elfogadhatatlan lenne a másiknak, de úgyszólván hátbatámadás jellegűnek is tűnhetne.
 
Legyél konfliktuskerülő, de problémamegoldó! Nem kell nagy hangerő vagy szigorú nézés, hogy keresztül vidd az akaratodat! Csak ne add fel magad és a vágyaidat, mert később csak keresheted majd önmagadban azt a régi mosolygós, bólogatós embert, akire olyan jó volt ránézni.
Forrás: Ezoterikus.hu