Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mire jó a mágneses víz? Titkos gyógyhatások?

Közzétéve: 2020. 09. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 15 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mágnesek természetes módon átváltoztatják a vizet, s a víz északi- és déli mágneses erővel töltődik fel 11-14 óra leforgása alatt! De hogyan, s milyen hatásai vannak?

 
A mágneses víz elkészítése igen egyszerű! Tölts meg egy üvegtálat vízzel, majd helyezd az egészet lapos mágnesekre, melyeket szépen egymás mellé rakosgatsz, míg az egész egy összefüggő alátétet formáz!


A mágneseket érdemes egy paramagnetikus felületen elhelyezni, mint pl. fán, de semmiképpen sem fém tárgyak - mint a hűtő, tűzhely, gázkazán - közelébe, melyek elvehetik vagy tompíthatják a mágneses erőt!

A mágneses víz 2-3 napig tartja meg erejét, de továbbra is érdemes fémtárgyaktól távol tartani! A tárolás ideális esetben szobahőmérsékleten történik, vagy a hűtőben egy üvegtálban, semmiképpen sem fém anyagú tároló edényben! Amíg a hűtő közepén van a tálad, addig elég távol van a hűtő falától, de ügyelj arra, hogy más fémtárgy, mint vajas doboz, vagy konzerv se kerüljön a víz közelébe!

Mire jó a mágneses víz?

A mágneses víz jó hatásai vitathatatlanok: a tudósok már bizonyították, hogy jó hatással van az emésztésre, a regenerációs folyamatokra, a méregtelenítésre, a menstruációs fájdalmak tompítására, az immunrendszer erősítésére és a koleszterinszint csökkentésére is.

Mivel a mágneses víz növeli az ásványi anyag tartalmát szervezetünknek, segíti a tápanyagok szállítását az egész testben, így serkentve az általános testi funkciókat.
Sok évvel ezelőtt orvosok Indiában, Japánban és Oroszországban mágneses vizet használtak jelentős eredménnyel különböző betegek rehabilitációja során, így növelve metabolikus egyensúlyukat és vitalitásukat.

Egészségügyi jó hatások

A mágneses víz segít megszüntetni az emésztési problémákat, de megelőző hatással is bír, illetve növeli a regenerálódás eredményességét is.

Méregtelenítő hatások

Az egészséges emésztőrendszer elnyerésével a mágneses víz által könnyebben választja majd ki szervezetünk a méreganyagokat.

Immunrendszert erősítő hatások

A mágneses víz erősíti az immunrendszerünket, jó irányban befolyásolja a vírusos betegségek kezelését, mint a megfázás, az influenza, vagy akár a köhögés is, de az asztmabetegek is pozitív eredményt tapasztalhatnak. A mágneses víz fogyasztása napi szinten általánosságban segíti a gyógyulási folyamatokat.

Koleszterint csökkentő hatások

A rendszeres mágneses víz fogyasztása normalizálja a koleszterin szintünket, segíti az artériákban lévő jó koleszterin felépítését, illetve az artériák erősítését, mely megfelelő vérnyomáshoz és egészséges szívműködéshez vezet.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás