Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hogyan védekezz az elektroszmog ellen?

Közzétéve: 2020. 08. 31. Írta: Bencze Ágnes, Marosi József Forrás: természetgyógyász, radiesztéták
Értékelés
Ez a cikk 91 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elektroszmogról és annak hatásairól számtalan tudományos vizsgálat készült. Sok ellentmondó vélemény is kialakult arról, mennyire káros az emberi szervezetre.

 
Egy dologban azonban mindenki egyetért: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, melyek zavarják a sejtek aktivitását és negatívan hatnak az immunrendszerre.

Mindenhol, ahol elektromos készülékeket használnak, vagy elektromos vezetékek húzódnak, elektromos és elektromágneses terek képződnek. Az elektronika nagyban megkönnyíti életünket, de az elektroszmog által keltett hatást valamilyen formában ellensúlyoznunk kell.

Az elektroszmog káros hatásának kiküszöbölésével sokan és sokféleképpen próbálkoznak. Több készülék is van, amivel részleges eredményeket érnek el.

Pár hónapja ismerkedtünk meg a német gyártmányú Energylife eszközcsaláddal, amely az eddigi legjobb hatásfokkal, kompletten tudja megoldani egy család elektroszmog védelmét.
Az ÉpületHarmonizáló készülék működése nagyon egyszerű, bármelyik konnektor aljzatba behelyezhető. Hatótávolsága mintegy 10 m és egy átlagos nagyságú lakásban levő elektroszmogot harmonizálja.


Segítséget kérnél saját otthonod, irodád tértisztításához?
Itt megkapod!


Az elektroszmog elleni eszközcsaládban megalkottak egy chipet, amely a mozgó elektroszmog források védelmére alkalmas. Itt elsősorban a mobil-telefonokra és a gépjárművekben levő elektroszmog hatásokra kell gondolni.
 

Nagyon kevesen tudják, hogy minél modernebb egy személygépkocsi, annál több elektronikát szerelnek bele. Ez által természetesen az eletroszmog termelés is megnő. Egy személy-gépjármű védelméhez 3 db chipre van szükség.

Egyet a kormányoszlopra kell elhelyezni, további 1-1 db-ot pedig a két hátsó ajtó által bezárt karosszéria ívére.
A mobiltelefon esetében 1 db chip szükséges, melyet a telefon hátsó oldalára, az akkumulátorra kell felragasztani.
Az alkalmazott védőberendezések magát az elektroszmogot megszüntetni nem tudják, de annak a szervezetre, az immunrendszerre gyakorolt káros hatását közömbösítik, a készülékeket használó személyek körül a teret harmonizálják.

forrás: www.bencze-marosi.hu

Forrás: természetgyógyász, radiesztéták