Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

8 hűsítő tipp, kánikula ellen!

Közzétéve: 2018. 08. 11. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 281 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár lassan nyár végét mutat a naptár, azért nem árt tudni néhány dolgot. Folyadékbevitel, ásványi anyagok, vitaminok és sók. Alapvető fontosságúak, hogy túléljük a hőséget. De mi van még, ami segítő kezet nyújthat?

Nedves törlőkendő...

Az üzletekben kapható különböző törlőkendők kellemes frissülést nyújthat az izzasztó pillanatokban. A nedves kozmetikai kendő általában többféle kiszerelésben is kapható. Hőhullámok esetére kiváló segítő, mert bár nem szünteti meg azokat, de jelentősen jobb közérzetet biztosít.

Folyamatos folyadékbevitel...

Ásványvízből legalább két liter naponta! Hisz nem csak folyadékot, hanem az izzadással együtt rengeteg ásványi anyagot is veszítünk! Ne csak akkor igyál, ha már emészt a szomjúság, hanem folyamatosan. Kerüld az alkoholtartalmú italokat!

Zuhanyzás...

Kerüld a hideg vizet! A langyos is megteszi! Ez megnyitja a pórusokat, így a bőr könnyebben fellélegzik, s testünket is hűsítő hatások érik, hisz leadjuk a hőt.

Hideg vizes törölköző és permet...

Egy vizes törölköző a nyakon igazán üdítő hatású. De a hideg vizes permet is nagy kaland lehet, hisz bármikor lehűti a felforrósodott bőrfelületet. Különösen a csukló és a láb hideg vizes hűtése segíthet, mert a szervezet összeszűkíti a vérereket, s a fokozottabb vérkeringés miatt nem érzed testedet annyira forrónak.

Öltözködés...

Csak lezseren. Olyan ruhákat válassz, melyek vékony anyagúak, lengék, jól szellőznek, a legkiválóbb, ha pamutból készültek.

Szellőztetés...

Csak reggel és késő este valamint éjszaka! A napközbeni szellőztetés gyorsan felmelegíti az épület belső terét, égető pokollá varázsolva azt!
 


Légkondi helyett ventilátor...

A ventilátor nem keringetteti körbe körbe a rendszerben lerakódott bacikat, így biztos, hogy nem leszel tőle szénanáthás, netán asztmás. Folyamatosan gondoskodik a levegő forgásáról.

Pótold az ásványi anyagokat...

Nem csak folyadékot, hanem a folyadékkal együtt az igazán fontos nyomelemeket és ásványi anyagok egy részét is kiüríti a szervezetünk.
Forrás: Ezoterikus.hu