Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi a petefészek daganat 7 előjele?

Közzétéve: 2020. 07. 06. Írta: EzoDoki Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 37 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen daganattípus - petefészekrák - gyakoriságában a második helyen álla nőknél. A tünetek már az egészen korai stádiumában észlelhetők!

 
Melyek azok a jeleket, melyek a betegség meglétére utalhatnak?
 
A tüneteket igen kevesen ismerik, épp ezért túl későn fordulnak orvoshoz, mely a magas halálozási aránya elsődleges oka. Fontos ismerni a korai figyelmeztető jeleket, melyek szűrővizsgálat elvégzését teszik szükségessé, s még kellően korai stádiumban kezelhető lesz a betegség.

 

Az alábbi tünetek jelezhetik a petefészekrák kialakulását:
 
- a medence és/vagy a hasüreg táján észlelt fájdalom
- étvágytalanság
- telítettség érzés
- haspuffadás
- gyakori, és/vagy sürgető vizelési inger
- akaratlan fogyás
- indokolatlan hőemelkedés

A felsorolt tünetek tartós, heteken át folyamatosan való észlelése esetén feltétlenül fordulj nőgyógyász szakorvoshoz! Számos kutatás bizonyítja, hogy ezen tünetek már a betegség korai stádiumában is feltűnnek, s jellemzően egyáltalán nem hasonlítanak bármely más probléma következtében fellépő tünetekhez. De ez fordítva is igaz: ezen tünetek megjelenése még nem feltétlenül jelez minden esetben daganatos elváltozást.

 

A pontos diagnózis felállítása minden esetben orvos feladata. A betegség első stádiumában 90%-os a gyógyulás esélye, épp ezért fontos, hogy a tüneteket pontosan felismerjük, s időben forduljunk orvoshoz!
Forrás: Ezoterikus.hu