Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Hogy tartsd magad jó formában?

Közzétéve: 2018. 07. 04. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 229 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

25 tipp, hogyan tartsd magad a legjobb formádban! Ha sok más emberhez hasonlóan eldöntötted, hogy idén le fogsz fogyni, végre kézzel fogható eredményekre is vágysz! Igaz?

 

Természetes, hogy izgatottan várod a változásokat, hisz készen állsz az előrelépésre, a jelre, hogy: "Mostantól minden más lesz!" Mielőtt azonban belevetnéd magad egy új diétás programba, gondolkozz el tippjeinken!

1. Kreálj egy menüt!

Akárcsak sok minden más az életben, a fogyókúra is tervezést kíván. Mindig kezdd hetet a menüd összeállításával és a szerint vásárolj is be! Ha csak egészséges dolgokat vásárolsz, könnyebb lesz betartani a diétát is!

2. Keress egy barátot az edzésekhez!

Valamilyen motiváló tényezőt keresel? Semmi sem lehet jobb választás, ha van melletted egy sorstárs! Keress valakit, akinek hasonló céljai vannak és hasonló az edzésterve is ennek köszönhetően!

3. Takarítsd ki az éléskamrádat!

Akár milyen nehezedre is esik, de tüntesd el azokat az ételeket, melyek akadályozhatnak a fogyásban!

4. Szerezz néhány új zenét!

Ha egyre nehezebbnek érzed az edzést, tölts fel néhány új zenét az MP3 lejátszódra, - ezek új energiával töltenek fel!

5. Találj új cardio kurzust!

Ha van valami, amiben nehéz kitartani, az a cardio tréning, - keress néha egy új fitnesz kurzust, legyen az jóga, kettleball, kickbox, vagy bármi más, ami segít kalóriát égetni és fenntartani lelkesedésedet!

6. Keress online segítséget!

Ha nem találsz olyan embereket, akik motiválnának arra, hogy aktív maradj és egészségesebben étkezz, fordulj az internethez! Számos fórumon találhatsz sok olyan társat, akik ugyanazon mennek keresztül és nem adják fel!

7. Keress új ételösszetevőket!

Ha például ételallergiában szenvedsz, fontos, hogy tudd, mi az, mely pótolhatja az adott ételben lévő jótékony anyagokat, ásványokat és vitaminokat! Viszont a fogyás során is tapasztalod majd, hogy néhány apró változtatással nagy eredményekre lehetsz képes: a spagettit eheted például friss paradicsommal is a súlyosan cukros ketchup helyett!

8. Okítsd ki magad a kalóriákkal kapcsolatosan!

Ha eredményesen szeretnél fogyókúrázni, tudd, hogy mi mennyi kalóriát tartalmaz, amit megeszel! Ez nem jelenti azt, hogy minden megevett morzsát analizálnod kell mostantól, viszont jó, ha van egy táblázatot, mely segít megtartani a helyes irányt számodra!

9. Vásárolj új edző felszerelést!

Egy új pár cipő, egy vidám táska extrém motiváló eszköz lehet sokunk számára! Értékeld saját odaadásodat, - megérdemled!
 

 

Forrás: Ezoterikus.hu