Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Hogy gyógyít a prána? Így!

Közzétéve: 2020. 06. 13. Írta: Tarnai Melinda Forrás: Varázspálca.hu
Értékelés
Ez a cikk 20 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A prána gyógyítás ősi tudomány és gyógyító művészet, amely az egész fizikai test gyógyítását pránával (életenergiával) éri el.

 
A kezelés során a fizikai test megérintése nélkül felmérjük a test energetikai állapotát, meghatározzuk az energia áramlás zavarait (a blokkokat és/vagy az esetleges túlzott működést), melyek a panaszokat és betegségeket okozzák. A prána gyógyítás technikáinak használatával eltávolíthatók ezek a zavarok az energiarendszerből. A fizikai test közérzetének javulása, legtöbbször azonnal vagy rövid idő elteltével bekövetkezik.

A prána vagy életenergia a láthatatlan energiatesten (aurán) keresztül - elsősorban az energia központok (csakrák) segítségével - szívódik fel, és az energiacsatornákon (meridiánokon) keresztül árad szét az egész fizikai testbe is.

A csakrák olyan forgó, örvénylő energiaközpontok, amelyek szabályozzák és életenergiával töltik fel a fizikai testet. A csakrák olyanok, mint az erőművek, életenergiával látják el a legfontosabb, élethez nélkülözhetetlen szerveket. Amikor az erőművek rendellenesen működnek, a létfontosságú szervek megbetegszenek, mert nem kapnak elegendő életenergiát a megfelelő működéshez.
 


A prána gyógyítás hatása és célja:

•    Megelőzhető a betegségek kialakulása, mert az energiatest már a fizikai test elváltozása előtt jelzi a fennálló problémát.
•    Általános és helyi tisztítás segítségével eltávolíthatók az energiatestben lévő elhasznált, beteg energiák. Ezzel sok esetben már azonnali enyhülést lehet elérni.
•    Speciális energetizálási technikával egészséges, életerős energiát juttatunk az energiatestbe, s ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatai jelentősen felgyorsulnak.
•    Különböző légzéstechnikákkal lehetőség van a test energiaszintjének jelentős növelésére, mely pozitív hatással van egészségünkre, közérzetünkre.
Forrás: Varázspálca.hu