Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Ha van növényed, jobb a kedved? Tudd meg!

Közzétéve: 2018. 06. 11. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 371 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minél több zöld növény van az irodában, annál nagyobb az emberek munkakedve - legalábbis az amerikai kutatók felmérései ezt bizonyítják.

 
Az elmúlt időben számos olyan kutatást folytattak le, amiben különféle embereket (nem, kor, faj, egyéb szociális helyzet) vizsgáltak, aszerint, hogy milyenek a munkakörülményeik, hangsúlyt fektetve arra, hogy mennyi növény található az irodájukban és/vagy az ablakokban. Kiderült, hogy a szobanövények és különféle szép virágok az emberek 82%-nak segítenek abban, hogy jobban érezzék magukat, és ezáltal hatékonyabb munkavégzésre legyenek  képesek.
 


Az olyan munkahelyeken, ahol csak az irodákban volt növény, és nem volt az ablakban cserepes virág, és ezáltal nem nyújtott kellemes panorámát, ott csak az emberek 69% volt jobb hangulatban. Ahol pedig az ablakon kinézve csak betondzsungel volt, és nem volt sem fa, sem semmilyen zöld, ott csupán az emberek 58% tudott jobban teljesíteni az átlagtól. Ezek alapján, ha másra nincs is lehetőség, az irodákban mindenképpen helyezzük el néhány szobanövényt.

 

Forrás: Ezoterikus.hu