Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen titkokat rejtenek az aurarétegek?

Közzétéve: 2021. 03. 31. Írta: Szatmári Nóra - Ezoterikus.hu Forrás: Az ember és a természettudomány c. könyve nyomán
Értékelés

Az auráról tudjuk, hogy az emberek fizikai testét körülvevő, szabad szemmel nem látható, eltérő színű és vastagságú rétegekből álló, változó nagyságú és sűrűségű energia burok...

 

De milyen rétegekből tevődik össze?

Az aura rétegeinek száma kilenc, s bizonyítható, hogy a nyolcadik réteg nem mindenkinél található meg.

Az aura legfeljebb a hét méteres nagyságot éri el, átlagos esetben egy - másfél méter széles. Az aura a halál után megsemmisül.
 

Az aura rétegek

1. szint: Fizikai réteg
- vastagsága maximum 7-8 cm.
Színe általában fehér vagy szürkésfehér.
Feladata: a fizikai test védelme a káros sugárzások ellen. A fizikai testet ért sérülések, műtéti hegek kiválóan látszanak benne. A fizikai aura rétege az élőlényeken kívül az élettelen dolgoknak is van, csak jelentősen kisebb. A védőburok szerepét tölti be.

2. szint: Morális réteg
- vastagsága 8-10 cm. A teljesült vágyak szintje. Életünk jó forgatókönyvében nem szerepelt, de megvalósult vágyaink képeit tartalmazza, s emellett jelzést ad erkölcsi életünkről, jellemünkről! Az önzőségünket mutatja meg, pontosabban azt, amit önző vágyainkból már megvalósítottunk. Ritkán, de előfordulhat, hogy valakinek nincsenek megvalósított önző vágyai, tehát ezen a szinten nincsen kép. Pillanatnyi érzelmeink is ezen a szinten jelennek meg, különböző színű érzelmi energiák formájában. Ezeknek az energiáknak a színe az érzéseinktől függően változik. Szerelem - rózsaszín, harag - vörös, keserűség - fekete.

3. szint: Kapitális réteg
- vastagsága: 17-20 cm. A kötelezően megtestesülő vágyak és akaratok képének helye. Ezeknek a vágyaknak, akaratoknak forgatókönyvünkben megírt időben kötelezően meg kell valósulnia. Akár jók, akár rosszak, nincs kitérés ez elől. Az ezekkel kapcsolatos élettapasztalatokat kötelező megszereznünk. Ez életünk fő leckéje, egyben tanulnivalója. Pillanatnyi gondolataink tisztasága is tükröződik ebben a rétegben. Lehet fényes, sötét vagy szürke, - minden esetben gondolataink milyenségétől függően.

4. szint: Sixtusi réteg
- vastagsága 30-40 cm. A be nem teljesült vágyaink szintje. Jellemünkről, erkölcsi alapelveinkről is képet ad. Ezen a szinten csak vágyódunk. Nem mindegy, hogy csak vágyódunk valami után, vagy vágyainkat meg is valósítjuk. Ez a szint jellemünk alakulását kiválóan megmutatja, mert az ember jellemét és vágyait fejezi ki igazán. A gyorsan múló vágyak nem jelennek meg, csak azok, amelyek után tartósan vágyakozunk.

5. szint: Reinkarnációs szint
A halál és az újjászületési lehetőségeink képeinek megjelenési rétege. Attól függően, hogy miképpen élünk, életünk mely forgatókönyvét valósítjuk meg, a halálunk ideje és módja is változhat. De minden esetben ott van az újjászületés utáni fő lehetőségnek a képe.

6. szint: Kreádor szint
- a Teremtés szintje. Mindaz itt van, amit előző életünkben vagy életeink során megteremtettünk. Az elkövetett legjelentősebb hibák és a jó cselekedetek egy-egy jellegzetes képben jelennek meg. Ebből kideríthetjük, hogy miért sikerült vagy épp nem sikerült végrehajtani a dolgainkat, s miért követjük el ugyanazt a hibát ismételten. Ahol hibázunk, azt a tanítást újra és újra visszaadják, mindaddig, amíg meg nem tanuljuk azt.
Ezen a szinten vannak a rögzített szeretet energiák is. Az elmúlt életünkben a másoknak adott szeretet energiákat összegyűjtve visszakapjuk. De ugyanitt vannak a gyűlölet energiái is. A mások iránt érzet gyűlölet energiákat is itt tárolódnak. Nagyon fontos, hogy a gyűlölet energiáit fel kell dolgoznunk, a fizikai testünkre és lelkünkre gyakorolt következményeit meg kell tapasztalnunk.

Sose feledd!!!
Mindig azt kapjuk, amit másoknak adunk. Ki mint vet, úgy arat!

7. szint: Az Istennel való kapcsolat szintje
Ez a szint az Isten iránti érzéseinket, hitünket tükrözi. (itt nem értek egyet az íróval, mert szerintem ez lehet Buddha, Allah, Jézus stb. is. szerk.)
Minél Isten-tagadóbb valaki, annál sötétebb ez a szint. Az ateistáknak szürke vagy fekete, az igaz Isten-hívőknek ezüst vagy aranysárga színű. Erről a rétegről „feketén-fehéren” leolvasható hitünk tisztasága. Ha ez a réteg sűrű és világos, akkor az azt jelenti, hogy erős az Isten hitünk, és azt is, hogy nincs az a negatív szellemi erő, ami ártani tudna nekünk. Az ilyen réteg védelmet nyújt minden negatív energia vagy rossz szellemlénnyel szemben.

8. szint: Misszionáriusi réteg
A földi küldetés jellegzetes képe jelenik meg ezen a szinten. Ez csak a magasabb küldetéssel érkezőknek meglévő szint. Mit is jelent a magasabb küldetés? Az emberiség egésze szempontjából a fontos feladatok megoldását. A küldötteknek az élet legnehezebb útján kell járniuk, a legkeményebb próbákat kell sikeresen kiállniuk ahhoz, hogy a küldetésüket teljesítsék.

9. szint: A lelkiismeret szintje. Azt jelöli, ki vagyok én valójában?
Mennyből jövő új, semleges lélek vagy újjászületett lélek-e? Milyen lélek vagyok, sötét vagy világos a mostani életem alapján?

Az aura létét igazolják:
- Kirlián fotóval fényképezni lehet.
- Az alsó szintek látását mindenki kifejlesztheti.
- Kézzel érzékelhető, tapintható.
- A szentek köré már régen is odarajzolták. Jézust és Szűz Máriát is legtöbbször aura burokban ábrázolták.
- Harmadik szemmel tisztán látható.

Forrás: Dömötörffy Sándor - Az ember és a természettudomány című könyve nyomán

Forrás: Az ember és a természettudomány c. könyve nyomán