Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

8 alapos ok, hogy korábban kelj fel reggel!

Közzétéve: 2021. 02. 12. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 22 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyszerű dolog a lustálkodás, ugyanakkor elképesztő időpazarlás is. Ha naponta akár csak egy órával hajlandó vagy hamarabb kelni, az évi 365 óra, azaz több mint 15 nap extra ébrenlétet jelent!

 
1. Dolgozz magadon!

A kora reggel kitűnő idő arra, hogy foglalkozz magaddal. Mikor van pl. időd elolvasni egy agykontroll könyvet napközben? Olvasd inkább reggel! A nyugodt reggelek igazi Isteni ajándéknak számítanak, mikor végre időt szakíthatsz önnön magad szellemi vagy testi fejlesztésére, - a munkádban, érzelmileg, fizikailag, mentálisan, vagy akár spirituálisan is!

2. Eddz!

Tényleg kommentáljuk ezt a bekezdést? A mozgás boldogabbá tesz és ellenállóbbá is a hétköznapokban! Ráadásul még magadnak is jobban tetszel majd!

3. Légy készen a nagy dolgokra!

Intézd el az apróságokat reggel, hogy napközben legyen időd az igazán lényeges feladatokra! Szaladj át az e-mail-eken pl., hogy a lényegtelenek ne zavarjanak napközben, vagy gondold át, hogy mit és hogyan fogsz mondani a megbeszélésen, így nem jössz majd zavarba!

4. Növeld a produktivitásodat!

Ha korán kezded a napot, akkor az hosszabb is lesz, így több időd lesz tevékenykedni! A sok munka nyomaszt lefekvéskor? Kelj fel előbb és intézd el egy részét a teendőknek! Meg fogsz lepődni önnön magad hatékonyságán.

5. Használd a reggeleket a gondolkodásra!

Jim Citrin is megmondta már: "A csendes reggel az a pillanat, mikor az elméd a legtisztább és a legfittebb a problémák megoldására!" Vagyis gondold át, hogy mit kell majd csinálnod a héten, vagy akár aznap, esetleg készíts listát magad számára!

6. Látogass el a természetbe!

A természet minden reggel felébred, mikor felkel a nap, így van ez a testeddel is! Légy része a természetnek és menj el egy rövid sétára, vagy futásra a közeli parkba, vagy erdőbe!

7. Meditálj!

A meditáció segít a jó közérzetünk és kiegyensúlyozottságunk eléréséhez, vagyis ha meditációval kezded a napot, akkor máris sokat segítettél, hogy az életed még jobbá válhasson! A friss gondolatok fitté tesznek a döntésekben majd!

8. Kerekedj felül a dugókon!

Tudod, hogy minden reggel idegesít, hogy mindenki egy időben indul el otthonról? Indulj el 15 perccel előbb és megspórolod életedből a stresszt!
Forrás: Ezoterikus.hu