Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Titkos Angyali Számkombináció

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Miért nem jön a baba?

Közzétéve: 2020. 02. 11. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 225 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor a szervezeted egészséges és termékeny, mégsem esel teherbe… Lehet, hogy lelki okok játszanak közre? A testi okok általában megfoghatóak, de a tudatalatti nem...

 
Az utóbbi évek felmérése szerint közel egy millió pár kerül évente abba a helyzetbe, hogy akaratlanul is gyermek nélkül élnek. De milyen szerepet játszik valójában a pszichénk a gyermek fogantatásában?

Ha egy pár képtelen arra, hogy gyermekük szülessen, az okok a férfinál és a nőnél egyaránt keresendőek. 40%-ban a férfi, 40%-ban a nő esete problémás a szituációban, míg 20%-ban mindketten terméketlenek, vagy legalábbis külső segítségre van szükségük. Ezek a számok elborzasztónak tűnnek.
 
A nemzésképtelenségnek sok különböző oka lehet, a legtöbb esetben természetesen a testi adottságok a döntőek, míg a maradék esetben a gondolataink és az érzelmeink befolyásolják, hogy megérkezik-e a baba. Ez utóbbi előfordulása mintegy 10%-ban lehetséges a pároknál, s leggyakoribb oka a stresszre vezethető vissza, mely teljesen megzavarja a hormonháztartásunkat.
 

FOGANTATÁSI HOROSZKÓP? Igen, SEGÍTHET!
Rendeld meg most!A stresszhormonok, - mint a kortizon vagy az adrenalin - egész könnyen képes előidézni azt, hogy a petefészek és a herezacskó funkciói egyaránt megzavarodjanak, vagy akár működésképtelenné váljanak. Az érzelmi nyomás mellett, - mely leginkább akkor következik be, ha nagyon akarjuk, hogy végre babánk szülessen és kevésbé az élvezetre, hanem inkább a "munkára" koncentrálunk, - traumák is gátolhatják a teherbeesést, vagy akár a kapcsolatbeli nehézségek is lehetnek negatív kihatással a baba fogantatására.

Néhány gyógyszer, étkezési zavarok, kemény sport, vagy akár élvezeti cikkek, mint pl. a cigaretta, vagy extrém megterhelés a munkánk során sem tesz jót annak, hogy végre megérkezzen a kis jövevény. Pszichés termékenységzavarról akkor beszélhetünk, ha a baba, mindenféle testi rendellenesség nélkül sem akar megérkezni, vagy az anya szervezete tudattalanul is védekezik a gyermek ellen.

 

Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás