Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Milyen elemű vagy? Jógázz úgy!

Közzétéve: 2018. 02. 08. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

A jóga igen közkedvelt foglalatossággá vált Európa szerte. Vajon miben rejlik sikerének titka? Egyszerű hóbort, vagy a Kelet majmolása? Aligha!

A jóga, akárcsak számos más tudományág, évszázados, sőt, évezredes történelmet tud maga mögött. Mozgáskoordinációi testi-lelki békét teremtenek mindenki számára, miközben már a hollywoodi csillagok is felkapták a fejüket eme trendi „sport”, jobban mondva életforma hallatán.

Te melyik jógatípus vagy? Megtudhatod asztrológiai elemed szerint!

Kos, Oroszlán, Nyilas - Tűz elem

A tűz jegyűek fékezhetetlenek és nagyon energikusak. Számukra csakis a bikram-jóga ajánlott. Igazi testedzés, mely átmozgatja a teljes izomzatunkat. Néhány óra után az egész testünk sokkal lazább lesz és igen hajlékony is egyben.

Bika, Szűz, Bak - Föld elem

A föld jegyűek igen szenvedélyesek, ugyanakkor megfontoltak is. A valódi örömet az ayurvéda-jóga jelenti számukra, melyet „élvezeti jógának” is hívnak. Valódi életerőt ad mindenkinek, ahol a legfontosabb a lélek és az elme, valamint a test összhangjának a megteremtése. A legfontosabb a légzés, mely által az agyunk és az idegeink ellazulhatnak.


Ikrek, Mérleg, Vízöntő - Levegő elem

A levegő jegyűek kissé ábrándosak, néha inkább a képzeletüknek élnek, mint a valóságnak. Az álmodozó levegőjegyűeknek a nevető-jóga ajánlott, mely a meditáció egyik igen vidám formája. Kellemes ellazulás természetes úton, ahol nemcsak az immunrendszerünk erősödik, hanem igazi légzésjavító feladatsor is.

Rák, Skorpió, Halak - Víz elem

A víz jegyűek nagyon érzelmesek és romantikusak. Imádják a lassúságot és a dolgok megélését. Éppen ezért nekik a kundalini jóga ajánlott, mely a belső energiáinkat szabadítja fel. Ezáltal harmonizálhatjuk a belső csakráinkat, így a fizikai mozgás által lelki nyugalmat is nyerünk.
Forrás: Ezoterikus.hu