Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

Mit játszol? Olyan vagy!

Közzétéve: 2018. 02. 08. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 108 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb felmérések szerint a játékosok viselkedése a számítógépes játékokban világosan tükrözi valódi személyiségüket. Vajon tényleg így van? Te mit gondolsz?

Bár a vásárlási és böngészési szokásainkat rögzítő alkalmazások ma már mindennaposnak számítanak, Nick Yee és kollegái (Palo Alto Kutatóközpont - PARC) szerint a módszert sokkal kifinomultabbá lehetne tenni, ha a weboldalak a felhasználók személyiségét mérnék fel.

Hogy igazolják elképzeléseiket, a kutatók 1000 World of Warcraft (WoW) játékost vizsgáltak meg. A tudósok a személyiségteszteket, amelyeket előzőleg a játékosokon végeztek, összehasonlították a játékosok virtuális viselkedésével, és arra az eredményre jutottak, hogy azok a játékosok, akik az életben is zárkózottabbak, a WoW-ban is szívesebben kalandoznak egyedül, míg az életben társaságkedvelők a játékban is csapatban érzik jól magukat.

A kutatók szerint az online viselkedés (például a fórumozási szokások) sok mindent elárulhat a felhasználó személyiségéről. A kutatás részletes eredményeit a tudósok a májusban, Vancouverben megrendezésre kerülő Számítógépes és Emberi Tényezők Konferencián ismertetik majd.
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás