Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Bonyolult az életed? Lehet, hogy a neved miatt?

Rendezvényekre kell egy jósda!

Csupán néhány programötlet a 200-ból:

Ismerje meg további ötleteinket! Családi nap, céges rendezvények, privát partyk, bálok? 17 évnyi tapasztalat, megújuló ötletek, ingyenes dekoráció!

Holdnaptár

11 tipp, amit a sikeres nők nem árultak el neked! Eddig...

Közzétéve: 2019. 01. 30. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 201 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretnél végre feljebb jutni a ranglétrán? A siker kulcsa nem csak a tehetségben, hanem a rátermettségben is rejlik! Néha banálisan egyszerű dolgokról van szó...

1. Add fel a kontrollt - néha!

Vannak olyan irodán belül zajló események, melyeket képtelen vagy irányítani. A legtöbb ezek közül az emberi kapcsolatokat érinti. A kollégáit nem válogathatja meg az ember, sokan közülük az idegeidre mehetnek, vagy egyszerűen csak nem juttok dűlőre egymással. Ha nem vagy képes megváltoztatni a körülményeket, akkor kovácsolj előnyt magad számára azzal, hogy azokhoz alkalmazkodva kifejleszted saját, egyéni stratégiádat. Egy olyan stratégiát, mely neked felel meg.

2. Légy a helyzet magaslatán!

Ha hibázol, ismerd el a figyelmetlenséget! Gondold át, hogy bárkinek okoztál-e kellemetlenséget, és ha igen, ne légy rest bocsánatot kérni! Hidd el, hogy mindenki követ el hibát, de nagyon pozitív, ha te végre vállalod is!

3. Mindent ellenőrizz!

Ha azt gondolod, hogy tudod a választ, akkor is ellenőrizz mindent még egyszer, ha már a könyöködön jön ki a sok szám és betű! A bizonyosság akkor garantált, amelyik pillanatban éppen ellenőrzöd. Ne hagyatkozz soha arra, ami volt! Egy irodában rengeteg ember fordul meg, és sok kollégád dolgozhat akár ugyanazzal a paksamétával!

4. Ítélj elsőre! Ítélj elsőre?

Csak azért, mert valami úgy néz ki, mint egy notesz, még nem biztos, hogy az. Sokan aszerint határozunk meg másokat, hogy mit és hogyan visel. Ha tudod, hogy egy trendi divatcéghez készülsz bemutatkozásra, akkor ne akard előadni a konzervatív titkárnőt! Tájékozódj előre, és ne reménykedj abban, hogy az alkalmasságod többet számít, mint a megjelenésed!

5. Ne légy háttérjátékos!

Vannak emberek, akik sosem adnák fel a megszokottat az ismeretlenért, főleg a munkájuk terén. Az még nem nagyravágyás, ha vannak céljaid és élsz egy lehetőséggel. Ahhoz, hogy valami új történjen veled, el kell engedned a régi dolgaidat!

6. Légy egy kicsit pimasz!

Ha egy ötletedben teljesen biztos vagy és hiszel abban, hogy sikeres lehetsz vele, akkor bátran állj ki mellette mások előtt! Számos nagy ember kezdte egészen kicsi üzleti keretek között. Az öntudat nem nagyképűség, csak azok szemében, akik nem mernek előrehaladni!

7. Ne félj a bukástól!

A bukás - akárcsak a rizikó konzekvenciája, - nem olyan rémes, ahogy tűnik. Csak azok érnek el valódi sikereket, akik vállalják azt is, hogy magasröptű álmaik megvalósulása nélkül hatalmasat is bukhatnak!

8. Kérdezz!

Az érdektelenség sosem pozitív mások szemében. Ha kérdezel, először is közelebb kerülsz ahhoz, hogy kitörj a tudatlanságból, másrészt megmutatod, hogy valamit nem tudsz, de nem is kezdesz olyan dolgokba, amiben nem vagy biztos. Vagyis a jó megoldásra törekszel, nem a mennyiségi mutatókra!

9. Urald a felettesed!

Ha valamit tudsz, és ezzel segíted jobb fényben feltüntetni a főnököd, akkor oszd meg azt vele a megfelelő pillanatban! Az általad támogatott jó megjelenés miatt respektál majd téged más helyzetekben is!

+ 1 - Ne akarj meglepetést!

Akármilyen is a tudás, amelynek birtokában vagy, azonnal oszd azt meg a megfelelő emberrel. Az elhallgatás, - legyen az csak egy óra vagy akár egy fél nap, - bizalmatlanságot támaszt veled szemben!

+ 2 - A kerekasztal-tárgyalások stratégiai ülésrendje:

Sose ülj az asztalfőre, csak ha te hívtad össze a gyűlést!
 
A sarokban senki nem hall vagy vesz majd észre téged!
 
A főnököddel szembeni helyeken jegyzetelj folyamatosan, figyelj rá, amit mond, de ne akarj folyton a szemébe nézni! A telefonod ne legyen az asztalon! Mindig legyen nálad egy naptár, hogy azonnal ki tudd keresni azt a bizonyos napot, amiről szó van! Még jobb, ha határidőnaplód van, amiből rögtön tudod, mikorra tudsz egy feladatot teljesíteni! Ha beszélsz, nézz a többiekre, ne a jegyzeteidbe! Légy rövid, lényegre törő és informatív! Húzd ki magad, ez önbizalomra vall! Dőlj előre, és szemed pásztázzon végig a többieken, ha a mondanivalód lényegéhez érkeztél! Soha, semmilyen esetben ne ásíts vagy kutass a táskádban a telefonod, cukorka, stb. után!


Emellett pedig nem árt, ha beszerzed ezt a könyvet, ami lényegretörően mondja el, mit és hol rontasz el:

"120 igazán optimista tippet ad, melyet, ha követsz, és saját életedre alkalmazod, akkor 60 nap múlva már egy másik úton jársz, 120 nap múlva bölcsebb leszel, 240 nap múlva tőled kér tanácsot a környezeted, és 365 nap múlva birtokában leszel az elégedettség állapotának.

Egy olyan irodalmat tartasz a kezedben, ami röviden összefoglalja, mik azok, amiket jó lett volna tudni már 18 évesen, milyen dolgokkal ne foglalkozz, amik visszavetnek, vagy éppen, mi az, amit azonnal meg kell tenned önmagadért. Tégy jó benyomást másokra, inspiráld a környezetedet, és légy önmagad! Ami ebben a könyvben van, azt csinálják a

sikeres, boldog, elégedett, gazdag, optimista emberek.

Akarsz közéjük tartozni? Akkor cselekedj! Én végigjártam ezt az utat. Nekem sikerült. Neked fog?"

 

Kattints ide, rendeld meg!

 

Forrás: Ezoterikus.hu