Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

6 tipp, hogy elvarázsold környezetedet!

Közzétéve: 2021. 01. 14. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Varázsolj el mindenkit kedvességeddel! Azért ehhez kell először is egy empatikus alapmentalitás és a vágy, hogy másoknak örömet akarj okozni.

 
Figyelj önmagadra. Tudd, hogy mi az ami örömet okoz saját magadnak. Vagy legalább figyelj másokra és tankolj fel egy kicsit az ő örömükből.

Jegyezd meg a fontos alkalmakat

Ha barátnődnek múlt héten valamilyen kellemetlen meghallgatása volt, vagy a kolléganődet előléptették, érdeklődj egy kicsit a részletekről. Ha nem is tudod pontosan, hogy mikor ünnepli esetleg a másik a születésnapját, de az, hogy figyelsz a vele zajló eseményekre, igazán mutatja, hogy figyelmes vagy és emellett kitűnő hallgatóság is.

Találj mindig új témát a beszélgetésre

Ne hagyd, hogy ellaposodjon kapcsolatod a barátaiddal. Ne felejtsd el, hogy nem csak a partnerkapcsolatodba kellennek felpezsdítő újdonságok, de a laza baráti, haveri viszonyokba is. Menjetek el felfedezni egy két új ruhaboltot vagy lakberendezési üzletet. Ne mindig a megszokott, ismert körben mozogjatok!

Találj közös pontokat

Teljesen mindegy, hogy milyen kapcsolatról van szó, a hasonlóságok felfedezése szimpátiát kelt a szemben ülőben. A gyengeségek felfedése sem kínos, ha a másik is elismeri, vele is történt már hasonló esemény. Légy nyitott a másik felé és te se zárkózz el.

Beszélj választékosan

Általában az ragadja magával a másik embert, aki különösen szépen és gördülékenyen fejezi ki magát. Fejezd ki magad beszédedben, engedd át szavaidon az érzelmeket, használj hasonlatokat, vagy képeket, amelyek hatással voltak rád. Ahelyett, hogy egyszerűen leírnád, hogy "milyen kék ma az ég" hagyd magad szárnyalni egy kicsit és mondd esetleg "akár a tenger kékje, mikor felkel a nap".

Mosolyogj

Igen, ez nem csak Amerikában divat, de nálunk is lehetne az. Ne nevess egyfolytában, mert az művinek tűnhet, de néha egy- két ragyogó mosoly a másikat is jobb kedvre derítheti. És ugyebár mindenkiben közös, hogy szeretne boldog lenni.

Bókolj

Ne csak várd, hogy besöpörhess néhány pozitív megjegyzést az új nyári ruhádra, te is dicsérd meg a barátnődet! Ismerd el a másik energiabefektetését és a jóindulatod nem csak jó hangulatot teremt majd egy kellemes beszélgetéshez, de garantáltan vissza is fordul hozzád!

Ne várj holnapig a megvalósítással. Menj haza, pihenj le egy kicsit, szagolj meg néhány virágot és máris ráhangolódhatsz a kedvességre.
Forrás: Ezoterikus.hu