Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hogyan tartható be az újévi fogadalom?

Közzétéve: 2020. 12. 27. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 23 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dohányzásról való leszokás mindig az élbolyban foglal helyet az újévi fogadalmak listáján, ám betartani már nem annyira egyszerű...

 

A dohányzásról való leszokás mindig az élbolyban foglal helyet az újévi fogadalmak listáján, mivel azonban 10-ből hat dohányosnak több leszokási kísérletre is szüksége lehet ahhoz, hogy tényleg fel tudja adni káros szenvedélyét, a következőkben az Amerikai Tüdő Szövetség szakértői néhány tanáccsal szolgálnak a fogadalmad megtartásának sikerességéhez.

A legjobban akkor jársz el, ha részletes tervet készítesz a dohányzásról való leszokáshoz. "A dohányzás elhagyása az egyik legfontosabb lépés az egészséges élet felé" - nyilatkozta Dr. Norman Edelman, a Szövetség  vezető egészségügyi szakértője. "Az új év sokaknál együtt jár az újrakezdéssel és kiváló lehetőséget kínál a káros szenvedélyek elhagyására."

Íme néhány biztos tipp, amelyek segítségével megsokszorozhatod esélyeidet a dohányzásról való leszokás felé vezető úton.

Különböző kezelési módszerek és recept nélkül kapható gyógyszerek léteznek, amelyek segíthetnek a leszokásban. Konzultálj háziorvosoddal, gyógyszerészeddel, vagy keresd fel az Országos Dohányfüstmentes Egyesület, illetve más szervezetek honlapját.

A leszokás napját már hetekkel előre válaszd ki és pirossal jelöld meg a naptárban. Próbálj viszonylag stresszmentes időszakot választani. A nagy nap közeledtével gyűjtsd össze a leszokást segítő gyógyszereket, nikotintapaszokat és készíts részletes tervet arról, mit teszel, ha mégis megkívánod a cigarettát.

Lehetőség szerint minden nap mozogj. Ez segít fenntartani energiaszintedet és kedélyállapotodat is javítja. A séta ideális a leszokás okozta stressz levezetésére. Próbálj kiegyensúlyozottan táplálkozni, igyál sok vizet és aludj eleget.

Kérd családtagjaid, barátaid és kollégáid segítségét és vegyél részt egy leszokást segítő programban, így más leszokni vágyó dohányosoktól is kaphatsz támogatást.


Kerüld a túlzott kívánságokat. Maradj reális, így minden fogadalom tarható és megvalósítható lesz!

 

Forrás: Ezoterikus.hu