Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Halloween titkos számmisztikai adatai

Közzétéve: 2019. 10. 28. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 213 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Halloween a cukorkák, édességek, kosztümök és furcsa, sőt olykor viszolyogtató érzéseket kiváltó dolgok ideje. Holott az ősi ünnepségek egészen másképpen zajlottak. Vajon milyen számmisztikai titkok kapcsolódnak a témához?

 
Mi leástunk a Halloween történetének legősibb bugyraiba, hogy néhány elfeledett és érdekes sztorit tárjunk fel a Halloween különböző történelmi neveivel kapcsolatban. Hátborzongatót ugyan nem találtunk, de érdekességeket annál inkább!

Samhain

A mai ember számára ismert Halloween nap ír területen gyökerezik, - Samhain fedőnév alatt. A kelták hittek benne, hogy ezen az éjszakán a halottak szellemei visszatérnek a földre mindenféle pusztítást hagyva maguk mögött. Az ünnepséghez a kelták állati fejeket és bőrt húztak magukra és nagy szabadtéri tűznél terméseket égettek el állati áldozatokkal együtt a szellemek javára.

Numerológiai szempontból a Samhain szó a 2-es számot hordozza magában. folytatás itt...

Mindenszentek éjszakája

Mikor a keresztények leigázták a pogány tradíciókat, november 1-jét Mindenszentek éjszakájának nevezték el. Az új név teljesen új lelkületet is vitt e nap jelentésébe, - így ugyanis nem minden szellemet tiszteltek, csakis a szenteket és a mártírokat.

A numerológiában e nevet a 3-as szám uralja. folytatás itt...

Halloween
 
Az október 31-i napon Halloweent ünnepeljük, mely az 5-ös szám uralma alatt áll, ez izgalmat, szabadságot, kalandot rejt magában.  folytatás itt...