Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Milyen esélyed van a lottó ötösre? Hogyan számold ki a nyerőszámokat?

Közzétéve: 2020. 07. 31. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 122 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senki sem tudja, vajon ő nyeri-e meg a főnyereményt a lottósorsoláson ezen a héten, vagy ebben az évben. A szerencséd jó irányba fordulását talán előre lehet látni, viszont ...

 
...sem az asztrológia, sem a numerológia nem képes megjósolni a nyerőszámokat, vagy a nyerési esély dátumát. Akkor se hidd el ezt, ha valaki megpróbál erről meggyőzni!
               
A születési dátumod és neved alapján azonban meg lehet tippelni azokat a számokat, melyek a nyerőszelvényen talán szerencsét hozhatnak számodra.
 A numerológia a születési dátum analizálásának egyik legkiválóbb tudománya, emellett a nevünk betűihez tartozó számok alapján képes fényt deríteni a személyiségünkre és a sorsunkban rejlő lehetőségekre is. Feltárja előttünk azon számokat is, melyek újra és újra felbukkannak majd az életünkben, - a jogosítványunkban, a címünkben, a telefonszámunkban és a nyerőszelvényünkön is. Ezek a számok hozzád tartoznak, összefonódnak a sorsoddal, ezért a megismerésük és használatuk növelheti az esélyeidet a nagy főnyeremény megkaparintásánál is.

A számmisztikában a szerencsés számaid a teljes születési dátumodból és a használt nevedből, - vagyis abból a névből, ahogy bemutatkozol másoknak - származnak. Ezen értékeket 4 szerencsés számból kalkulálják ki: a sorsszámból, a születési dátumból, a név számaiból és a születési napból. Vegyünk egy példát, mely bemutatja, hogyan is kell kiszámítani ezeket a számokat: