Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi az összekötő kapocs a számmisztika és az asztrológia között?

Közzétéve: 2020. 06. 08. Forrás: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 25 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az asztrológia és a numerológia két külön téma, ugyanakkor számos helyen összekapcsolódnak egymással. Az alábbiakban érdekes összehasonlítást végeztünk e két tudománnyal kapcsolatban, - az eredmény valóban izgalmas lett...

Valójában... minden összefügg mindennel!

 
Asztrológia: A bolygók tanulmányozásával, mozgásával és befolyásával foglalkozó tudomány. A védikus asztrológiában 9 alapvető bolygó ismert, mely hatással van az emberek életére. Ezek a Nap, a Hold, a Mars, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, a Merkúr, a Ketu és Rahu. Az asztrológia képes rávilágítani a jövő eseményeire, s megtalálni a kiutat, ha rossz időket élünk.

Numerológia: A numerológia a számokkal és azok sorsunkra gyakorolt hatásával foglalkozik. Segít megismerni a személyiségünket, tetteink okait, jövőn lehetőségeit, szerencsés számainkat, a hozzánk passzoló színeket, segítő ékköveinket és egy névváltoztatás során a legmegfelelőbb új nevünket is.
 


Hogyan függnek össze? Minden bolygóhoz egy szám is köthető:

Nap = 1
Hold = 2
Jupiter = 3
Rahu (Uránusz) = 4
Merkúr = 5
Vénusz = 6
Ketu (Neptunusz) = 7
Szaturnusz = 8
Mars = 9
Forrás: Számmisztika.hu