Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

A 2-es szám titkai

Közzétéve: 2018. 06. 10. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 348 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez a szám minden esetben a kettősséggel hozható össze: férfi - nő; világos - sötét; kicsi - nagy; A bölcsesség száma, a Jin és Jang kettőssége.

 
A kettes szám bolygója: Hold. A kettes szám erős, feminin tulajdonságokkal rendelkezik, és ez az egyetlen oka annak, hogy alapjában az 1-es és a 2-es számok határozottan ellentétesek (amely karakterüket és rezgésüket illeti), mégis harmóniában vannak egymással és kiváló kombinációt alkotnak. 12 vagy 21 - egyre megy, mert sikert jelez.

A kettes szám a kiegészülés, a mozgás, a dualitás és a harmónia jele. Magában rejti az alkalmazkodás képességét, az érzékenységet, az empátiát. A párkapcsolatok megtestesítője.

Ez a szám az élet anyagi oldalát jelképezi legfőképp. Rámutat az észszerű gondolkodásra, képzelőerőt, alkalmazkodó képességet, lelkiséget takar. Gyakran határozatlanságra utal, ingadozásra, belső nyugtalanságra, kiszámíthatatlanságra.

A számmisztika terén ehhez a számhoz tartozó emberek rendszerint gyengéd természetűek, óriási a képzelőerejük, jó a művészi érzékük és imádják a romantikát. Leleményesek és ötletesek, de gyakorta megesik, hogy céljaik megvalósítása közben elakadnak már az első akadálynál. Tulajdonságaik inkább érzelmi és szellemi síkon nyilvánulnak meg, épp ezért rettentő érzékenyek.
Forrás: Ezoterikus.hu