Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Milyen kockázattal jár a névváltoztatás?

Közzétéve: 2020. 05. 07. Forrás: Számmisztika.hu
Értékelés
Ez a cikk 24 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyugati kultúrákban bevett szokás, hogy az esküvő alkalmával az egyik házastárs, - legtöbbször a nő, - felveszi párja családnevét. Az esküvő és a családnév változtatása fontos lépés. De vajon a numerológia szempontjából okos döntés ez?

 

A nyugati kultúrákban bevett szokás, hogy az esküvő alkalmával az egyik házastárs, - legtöbbször a nő, - felveszi párja családnevét. De vajon a numerológia szempontjából okos döntés ez?


Szebbé teheti az életedet egy új név? És a babádét egy jó energetikai név?
A névfelvétel - akár akarjuk, akár nem -, arról ad tanúbizonyságot a másik számára, hogy most már valóban hozzá- és összetartozunk. Sok numerológus még egy lépéssel továbbhalad az analizálásban, s úgy vélik, ily módon elveszítjük önmagunk egy részét is, legalábbis a numerológiai identitásunk egy részét. Természetesen a házasság során mindenképpen megváltozik az életünk természetes módon is, - ekkor kezdjük meg felépíteni személyiségünk következő lépcsőjét. Viszont a numerológusok mégiscsak úgy tartják, hogy a nő a név átvételével felveszi házastársa családjának és egész családfájának energiáját, vagy akár a karmáját is! A felmenők megkezdik hatalmuk alá vonni őt, akárcsak férje is, - természetesen nem feltétlenül a negatív értelemben.

 

Forrás: Számmisztika.hu