Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Miben rejlik a hármas szám ereje?

Közzétéve: 2019. 04. 16. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 62 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bűbájos boszorkák című sorozat remek példája annak, hogy a hármak erejével hogyan lehet legyőzni minden akadályt.

 
A 3-as szám ugyanis előremozdít. A hármas szinte vonzza a történéseket, elfeledteti az akadályokat, új lehetőségeket tár fel előttünk. Emlékszel arra, hogy Hamupipőke is 3 lehetőséget kapott és a hercegnek is 3 próbatételt kell kiállnia, mielőtt elnyeri hercegnője szívét?
 
 
A népmeséink tele vannak a hármas számmal. 3 kívánság, 3 varázslatos állat, 3 próbatétel, 3 testvér, na és persze a 3 grácia is a görög mitológiában.
 


A 3-as energiája szinte körbeöleli egész életünket. Nem hiába, hogy sokan mondják, a jó dolgok mindig hármasával jönnek... akárcsak a rosszak is. Ha pl. a harmadik esetben botlunk meg ugyanazon az úton, végre elkezdünk tudatosan is figyelni. A kereskedelemben is ismerik a hármas energiáját, vagyis sokszor látni háromnapos kiárusítást, vagy kettőt fizet, hármat kap akciót.
 

A nőkkel kapcsolatban mindig is tartotta magát a 3-as varázsa, az ősi Isteneknek mindig 3 formájuk volt és a kereszténység bármennyire is akarta az egy Isten hitet megszilárdítani, a hármasság léte akkor is megmaradt.


A hármas az ember 3 az 1-ben létét jelképezi: test, elme és lélek, mely együtt képes legyőzni bármilyen akadályt, boszorkányság nélkül is.
Forrás: Ezoterikus.hu