Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Hányadik év a kritikus? 3 vagy 7?

Közzétéve: 2021. 04. 03. Írta: forrás: Medipress Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés

Az elmúlt években rengeteg változásnak vagyunk tanúi. Többek közt a régóta ismételgetett "kritikus hetedik év" úgy tűnik már nem állja meg a helyét. A kapcsolatok már a harmadikban hanyatlani kezdenek...

 
Egy brit felmérés adatai szerint a szenvedély és a románc körülbelül három év után kezd hanyatlani egy kapcsolatban, ezért a kritikus hetedik évet lehet, hogy hamarosan felváltja a kritikus harmadik év.

A felmérések szerint három évvel a kapcsolatok kezdete után a szerelmesek szexuális étvágya csökken és szenvedélyük is jelentősen elapad. Az adatok szerint három év után a kicsinyes viták is megszaporodnak. Szakértők szerint ezen jelenség oka a modern stresszes életvitelben keresendő.
 


A napi munkahelyi és pénzügyi problémák gyakran teljes egészében felőrlik a szerelmi életet, mert sokan egyáltalán nem tudnak időt szakítani párjukra. Néhányan még szabadságukat is párjuktól távol töltik, hogy visszahozzák a szerelmi kapcsolat varázsát.

A pénzügyi gondok, a késői munka, az alkoholfogyasztás, a túlsúly, a horkolás, az elégtelen higiénia, valamint az ajándékok és meglepetések hiánya is mind nagyban hozzájárulnak a szerelmi kapcsolatok hanyatlásához.
Forrás: Ezoterikus.hu