Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

A 4 legfontosabb karmikus adósságszám: neked van?

Közzétéve: 2021. 04. 02. Írta: Számmisztika.hu
Értékelés

A numerológia tudománya azon az ősi elméleten alapszik, hogy mindegyikünk spirituális lény vagy lélek, aki többszöri reinkarnációt él át a Földön a fejlődés és a megvilágosodás érdekében.

 
Hosszú evolúciónk során a reinkarnáció útján nagy bölcsességre teszünk szert, sok jó döntést is hozunk jövőbeli életünk érdekében. Persze hibákat is vétünk, de van, hogy ajándékokat kapunk a sorstól. A hibák elkerülése végett meg kell ismernünk előző életünkből hozott terheinket, hibáinkat, hogy tanulhassunk tévedéseinkből. A numerológiában ezt a terhet karmikus adósságnak nevezik.
    
A számok, melyeket karmikus adósság jelzővel láttak el a 13, a 14, a 16 és a 19. ezek a kétjegyű számok különös jelentőséggel bírnak, s a numerológia magját alkotó számok csoportjába tartoznak. A legfontosabb számok közé tartoznak, a sorsszám, a névszám és a születésnapszá0 mellett. Mindegyiknek saját karaktere van és egyedi rezgéseik is.

Mikor a numerológiai számaidat fejtegeted, különösen az alapszámaidat, talán szembetalálkozol majd az 1, 4, 5 és 7-es számokkal. Ezek az egyjegyű számok általában egy többjegyű szám számjegyeinek összeadásából (redukálásából) erednek. Ha például az eredményed 1, az lehet a 10-es szám (1+0=1) összege is, vagy akár 19, 28, 37, 46-ezek mind a 10-est eredményezik, mely ugye az 1-es végeredményt hozza ki. Ugyanakkor csak a 19-es szám esetében beszélhetünk karmikus adósságról! A karmikus adósság szintén összefüggésbe hozható a 4, 5 és 7-es számokkal is, melyek több kétjegyű számból létrejöhetnek, viszont, ha a 4 a 13-as számból képződik, vagy az 5 a 14-ből, esetleg a 7 a 16-ból, akkor máris karmikus adósság számra leltünk!

Karmikus adósságot a numerológia különböző területein is felfedezhetünk, akár a születési dátumunk, vagy a nevünket vizsgálata során.

Lássuk hát az egyes karmikus adósság számokat:


Karmikus adossagszam: 13 Karmikus adossagszam: 13 Karmikus adossagszam: 13 Karmikus adossagszam: 13