Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Védikus numerológia - mit rejt a neved?

Közzétéve: 2020. 03. 20. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 187 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A védikus numerológiai hagyományok gyökerei India ősi múltjáig nyúlnak vissza. A számok fontos szerepet töltenek be ebben, a ma is élő tudományban.

 
Az asztrológiával (Jyotish) szorosan összefonódva a numerológiát az energiaáramlás, az életünkben véghez vitt tettek és a lelki utunk tudományaként tartják számon.

A számok az Isteni erő kozmikus ügynökei, akárcsak a félistenek, akik a bolygókat, a materiális elemeket és a különböző materiális tetteket uralják. A számok az Isteni fény kifejezései is. A Forrás az egyetlen és a számok csupán egy formái, ahogy az Isteni manifesztumok a legfelsőbb kreatív energiát (shakti) a materiális univerzumba juttatják. A szám(ok) nem csupán Isten maga, hanem az Isteni erő kiterjesztései és ügynökei is egyben.

A számok kozmikus perspektívából való megértésekor képesek vagyunk felhasználni azokat a mindennapi élet fontos aspektusaiban és szituációiban, illetve a spirituális lelkünk meg- és felismerésének nagy útja során is.

Gyakorta csodálkozunk el azon, miként lehetnek a számok valóban összefüggésben azzal, kik is vagyunk. Az igazság az, hogy a számok hoztak létre bennünket. Az energiák és a vibrációk, amiket a számok hordoznak és képviselnek, a kozmikus energiák saját variációi mindannak, mely a pszichénket, alkatunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, sorsunkat képezi. A számok segítenek interaktív kapcsolatot teremteni a mindezek mögött rejlő nagy erővel -  utunk során.
 


A számok kölcsönhatásai

Az Ayurveda védikus gyógyításában a testünkön belüli elsőrangú energiák kölcsönhatásait tárják fel annak érdekében, hogy megértsük a kiegyensúlyozatlan és eldeformált részleteket, a gyenge pontokat és a potenciális erősségeinket is. Ez a mélyről jövő bölcsesség az alapja a védikus numerológiának is, mely tudomány a személyes számokat individuumként, de komplex kapcsolatokkal rendelkező energiákként is kezeli. A számok és energiák testen, lelken, elmén belüli interakciói vezetnek el nagyobb erőhöz és bölcsességhez is.

A számok ilyen formájú kölcsönhatásai nem értelmezhetőek minden esetben pozitívan, ehelyett egy sokkal dinamikusabb és összetettebb formában kell kezelni, ahogy minden éremnek két oldala van, - vagyis valamennyi összekapcsolódásban jó lehetőségek rejlenek, csak meg kell találni...
 
Forrás: Ezoterikus.hu

Bezárás