Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mit üzen egy szám, amit gyakran látsz?

Közzétéve: 2020. 03. 09. Írta: Sáfrány Zsófia Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 20 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy szám örökösen ismétlődik az életedben, valószínűleg rádöbbensz majd, hogy valamilyen különleges jelentést hordoz számodra, így nem árt, ha tudod, pontosan mit is!

 
A számmal nem feltétlenül valódi, alaki megjelenésében találkozol, hanem például három kóbor kutya, három idegen ember, három közlekedési lámpa, stb…

Figyelj rá először is, hogy mi történik veled, mikor ezt a bizonyos számot látod, viszont addig is néhány alapvető információ a számok jelentéséről:

1.

Valaminek a kezdetét jelenti, csakis a megérzéseidre hallgass. Gyakran a vészhelyzettel is összefüggésbe hozzák. Ha gyakran látod, akkor az arra utalhat, hogy egy új projekt kezdődik majd az életedben, vagy egy kaland és arra vagy hivatva, hogy részt vegyél benne. Kövesd a szívedet, új lehetőségek és boldogság nyílik majd meg előtted!

2.

Valaminek a fejlődését jelenti, egyben utal az egyensúlyra és egy kapcsolatra is. Mindent dualista fényben mutat, ugyanakkor mindig valamilyen döntés meghozatalát sugallja számodra. A szám azt üzeni számodra, hogy haladj előre, ne félj, mindig küzdj a kapcsolatodért!

3.

Az idő 3-as egységét szimbolizálja (jelen, jövő, múlt). Vagyis, ha mindig meglátod, akkor azt üzeni számodra, hogy kezdj bele a jövőd építésébe! Emlékeztet rá, hogy ne kövesd el ugyanazokat a hibákat, melyek aztán szívfájdalmat, vagy csalódást okozhatnak számodra.

4.

A négyzet száma, mely azt sugallja számodra, hogy bizonyos szituációkban légy simulékonyabb! Arra is utalhat, hogy bezárva érzed magad az életedben és a 4 sarok a 4 irányt mutatja, mely szerint haladhatsz (fizikai, érzelmi, intellektuális, spirituális). A 4-es azt üzeni számodra, hogy alapozd meg az életedet és tervezz valami hosszútávút!

5.

Az 5-ös a folyamattal van összefüggésben, vagyis az aktivitással és a mozgással is. Az 5-ös utazásra, vagy változásra utal, mely lehet jó és rossz is egyben. Ha örökké ötöst látsz, érdemes valamilyen védelmi amulettet hordanod, mivel általában azt üzeni számodra, hogy, ha egy hurrikán közepén állsz is, de küzdj magadért és a környezetedért!

6.

Patriarchális szám és mentorod is egyben. Ha folyton 6-ost látsz, akkor valami elkezdődik majd az életedben, vagy egyszerűen csak jobban fókuszálsz pl. a családi dolgokra! A 6-os egyértelműen vezetői státuszra utal, illetve légy sokkal felelősségteljesebb a jelen életedet illetően!

7.

A 7-es szám látványa üzenheti számodra, hogy légy sokkal intellektuálisabb és koncentrálj jobban a céljaidra, mely törekvéseidet szinte mindig siker koronáz majd!

8.

A 8-as számot a gazdagsággal és vagyonnal hozzák mindig összeköttetésbe. Arra utal, hogy a jó dolgok újra és újra megjelennek majd az életedben, vagyis ez egy szám a mindennapi életedhez! Ha 8-at látsz, akkor remélheted, hogy bármi, amin ügyködtél az utóbbi időben, sikerrel záródik majd!

9.

A 9-es mindig valamilyen hosszú távú dologra fókuszál, mely eredményeket általában kemény munka árán érsz majd el. A 9-es szám általában azt is eredményezi életedben, hogy jótékonykodni fogsz, vagy megeshet, hogy valamilyen filantropológiai munkába kezdesz. Életfeladatod az, hogy jelentős változást hoz a világba!

11.

Ez az egyik olyan dupla szám, mely egészen különleges jelentéssel bír. Nyugodtan próbálkozz néha elkapni az órán a 11:11-t, mert a taoisták hisznek benne, hogy ez egy jel lehet arra, hogy valamilyen változást eszközölj azonnal az életedben!

Forrás: Ezoterikus.hu