Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Amilyen a kezdőbetűd, olyan a szerencséd!

Közzétéve: 2020. 01. 23. Írta: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 244 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta tudjuk, hogy nevünk kihat életünkre, de miképpen is? Amerikai kutatók megállapították, hogy nevünk kezdőbetűi egyenes arányosságban állnak a minket ért balszerencsékkel.

 

Erre alapozva a tudósok felméréseket végeztek, hogy kiderítsék melyek azok a kezdőbetűk, amelyek biztosan nem hatnak pozitívan teljesítményünkre.

 

Leif Neslon a San Diego Egyetemről és George Simmon a Yale-ről az elmúlt kilencvenhárom év amerikai baseball játékosainak teljesítményét vizsgálta, ami több mint hatezer sportolót jelent. Arra a megállapításra jutottak, hogy azok, akiknek a neve „K”-val kezdődött, jóval többször voltak out-on, mint társaik.

 

Hasonló kutatást végeztek, több mint tizenötezer egyetemi diák körében, akik az elmúlt tizenöt évben tanultak. A meglepő eredmény szerint, azok a tanulók, akiknek a neve „S” vagy „D” betűvel kezdődött sokkal gyengébb tanulmányi eredményt tudott felmutatni.

 

A tudósok még nem tudják pontosan megmagyarázni a jelenséget, de véleményük szerint a tudatalatti reakciók lehetnek a felelősek.

 

Magyar statisztikai adatok alapján 2007 első felében közel kétezren változtattak nevet az országban. Ellenben senkit nem buzdítunk arra, hogy egy peches nap után rohanjon az Anyakönyvi Hivatalba nevet változtatni, hiszen rengeteg magyar személyt ismerünk, akik megcáfolják ezt az eredményt. Például: Póth Diána, Demcsák Zsuzsa, Stohl András, Shell Judit…


A szerkesztő megjegyzése: Emellett persze, sok egyéb statisztikát is fel lehetne állítani, testmagasságra, súlyra vagy épp optimizmusra, - ez is egy lehetőség...


Bezárás