Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

A boldog párkapcsolat titka a csillagjegy ismeretében rejlik?

Közzétéve: 2019. 06. 18. Forrás: Balogh W. Orsolya
Értékelés
Ez a cikk 345 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha fehéren-feketén ott áll sorsunk az égen, lehet-e valaki más a csillagjegye ellenére vagy képtelen kitörni a jegyből, amibe született? Ha megismerjük valakinek a horoszkópját, azzal együtt már tudjuk azt is, hogy miként viselkedik a párkapcsolatban, és milyenek a szexuális szokásai?

Ezeket a kérdéseket feszegeti Balogh W. Orsolya az IPC Kiadó gondozásában megjelenő első regényében. A zodiákus lány főszereplőjének élettörténetet tárja az olvasók elé, miként ismerkedik meg és kerül kapcsolatba a 12 csillagjegy férfi képviselőivel, hogy aztán rádöbbenjen, nem csak 12 egyedülálló férfit fogad az ágyába, hanem 12 szexstílust is kipróbálhat. Az első kötetben a Kos, Bika, Ikrek és Rák csillagjegyekkel kerül intim viszonyba.

„A regényt ugyan átitatja a sorsszerűség, de az olvasóra vár, hogy megtudja a titkot. Nem fog hiányt szenvedni az izgalmakban, hiszen a zodiákus első négy tagjának személyiségét és szexuális szokásait ismerheti meg. Képet kap arról, milyen a lelki társi és ikerláng kapcsolat, ami manapság egy igen közkedvelt és sokak által érdekelt téma.” – meséli a szerzőnő.

A zodiákus lány nem pusztán romantikus, erotikus regény.  Egy csipetnyi ezotéria, spirituális fűszerrel meghintve, ami még szórakoztatóbbá, egyedibbé és misztikusabbá teszi a történetet, ami sokszor megható és felkavaró, hiszen négy párkapcsolat szívmelengető és lélekölő pillanatait élhetik át a főszereplővel együtt.

„Az olvasók tekinthetnek úgy a regényre, mint olyan szórakoztató, pikáns, könnyed irodalomra, ami kikapcsolja és egy másik világba kalauzolja őket. Ugyanakkor egyfajta kézikönyv, hiszen rengeteget megtudhatnak a csillagjegyek szülötteiről. Szinte biztos vagyok abban, hogy sokan felismerik majd a sorok között magukat vagy a kapcsolatukat. Nem utolsósorban pedig egy játék is van a regényben azok számára, akik már valamilyen szinten elmélyültek az asztrológia világában, de ennél többet előre nem is árulnék el.”


A zodiákus lány 25%-os kedvezményes áron megvásárolható a Könyvtündér oldalán!


 

 

Forrás: Balogh W. Orsolya