Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Melyik lesz a 2019-es év 12 kedvenc kristálya?

Közzétéve: 2018. 11. 22. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 560 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

80.000 évnyi tudás rejlik a kristályok erejében. Az ősi civilizációk is jelentős szerepet tulajdonítottak a csodás köveknek, volt, ahol a hatalom forrásai, máshol energiahordozók voltak. A Te életedet, döntéseidet sokban segíthetik, a bajban harcostársaid lesznek!

A kristályok energiái létező rezgések, Hippokratesz rendszerezte őket elsőként. Ma szerepkörük leginkább gyógyító, védő, segítő és szerencsekő formában jelenik meg. A 2019-es Ezoterikus Kalendárium leírásában ismét összehangoltam a 2019-es esztendő energiát a kristályok erejével, s figyelmedbe ajánlok 12 olyan követ, melyek könnyen beszerezhetőek, - elsődleges céljuk pedig a hiányzó energiák pótlása lesz. Ezen apró csodák, pl. marokkő vagy karkötő formájában segíthetnek a nehezebb napokat átvészelni, energiával feltölteni téged, harmonikusabbá tenni gondolataidat.


A szükséges kristályokat beszerezheted a www.reggeli.hu webáruházban, ahol
BŐSÉG Kristálykarlánc formájában is fellelheted.
Nézd meg az ékszereket a Reggeli.hu webáruházban


Sokat gondolkodtam még 2010-ben azon, hogy vajon mi lehet az, aminek az Ezoterikus kalendárium mellett egész évben hasznát veszed, munka közben, nyaralás során, akár bánatod van, akár épp örülsz valaminek. Gondolataimban igen hamar a kristályok kaptak különleges szerepet, melyek az én életemet mindig jó irányba terelték, önbizalmat adtak, lebeszéltek a negatív cselekedetekről, energiával töltöttek fel, meghozták a szerelmet, a munkát és az anyagi biztonságot életembe. 2019-ben 9. esztendeje lesz a kalendáriumot használók komoly segítségére a kristályharmonizációs leírás.

Mivel a világ mostanság a feje tetején áll, ezért meg kell találnunk mindannyiunknak azokat a biztos pontokat életünkben, melyekhez mindig bizalommal fordulhatunk! Idén is megosztok veled valamit, amit 28 éve mindig megteszek. Kristályharmonizációt végzek, ezzel készülve az újévre!

Mely köveket ajánlom a 2019-es esztendőre?

- ?
- Ametiszt
- ?
- Jade
- ?
- Fluorit
- Lávakő
- ?
- Jáspis
- ?
- Korall
- ? (többi válasz a kalendáriumban)

Miért ajánlom ezen köveket épp 2019-re?
Ezt az ezoterikus Holdnaptár + Hálanaplóból megtudod!

Mi van még Kalendáriumunkban?

2019 = 2 + 0 + 1 + 9 = 3 * A növekedés éve!


Egy könyv, 2019-hez kapcsolódva, mely segíti a lezárást, így az újjászületést is!

Ha el vagy kötelezve a problémáid megoldása iránt, akkor neked szól:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

HATÁRIDŐNAPLÓ helyett HÁLANAPLÓ!

Rendeld meg itt!

 

 

Forrás: Ezoterikus.hu