Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

A 2019-es év energetikája: A Növekedés és a Megerősödés esztendeje

Közzétéve: 2018. 09. 25. Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 481 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019 hármas év, hát ideje növekedni, gyarapítani tudást, ismeretet, vagyont. Járd végig azt az utat, melynek alapját a számmisztikai 3-as év, az asztrológiai Merkúr év, melyet olyan analógiák kísérnek, mint az információáramlás...

 

...önkifejezés, gördülékeny kommunikáció, elfogadás és megértés, szellemi és testi mozgékonyság, összetett gondolkodás, tudás iránti vágy, ugyanakkor alacsony szinten megjelenhet a félrebeszélés, az értetlenség és a felszínesség. A „Hogyan alakul?”-ról Te döntesz, így:

  1. Válaszd szét a lényegest a lényegtelentől. Így tudni fogod, mire helyezd a fókuszt. A konkrét célok adnak lendületet, hitet és elhivatottságot.
  2. Szabad vagy. Születésed óta. Ha valaki ezt el akarja venni tőled – legyen bármilyen erős -, ne érdekeljen. A gondolataidat te alakítod. A tetteidet is. Ennyire van szükséged.
  3. Járj be ismeretlen utakat, keresd a felfedezni való dolgokat. Kommunikálj másképp. Légy jó hallgatóság, hisz bármikor befuthat egy jó információ hozzád. Ha figyelsz.
  4. Vállalj garanciát és felelősséget azért, amit gondolsz, amit kimondasz és azért legfőképpen, amit megcselekszel. Tartsd szem előtt, hogy amit teszel az téged tükröz!
  5. Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket. Hogyan? Miként? Merre? Minden kérdésre van válasz! 10-ből 9-re BENNED!
  6. Légy képes az EGYÜTTműködésre – a Merkúr uralta évben. A kevesebb néha több. Tartalomra és minőségre törekedj – feladatok és kapcsolatok terén is.
  7. Mindenre létezik megoldás, s legtöbb egyszerű, elérhető, ám áldozatot kíván.
  8. Dicsérd magadat és tedd ezt környezeted tagjaival is. A hála érzését nem csak magadban, hanem másokban is erősítheted ez által. Így pedig végül sokat javulhatnak emberi kapcsolataid.

A legjobb recept, amit ajánlhatok neked ismét az, hogy határozd meg konkrétan, 2019 minek az éve lesz. Felfedezés? Tanulás? Önismeret? Együttműködés?
A cél, melyet meghatározol, azzal foglalkozz lelkesen minden nap és kerüld a kifogásokat.

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.

Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére.

Sok örömöt és látványos eredményt kíván: Szatmári Nóra

Forrás: Ezoterikus.hu