Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

Melyik lesz a 2018-as év 12 kedvenc kristálya?

Közzétéve: 2017. 11. 23. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2018 szerzöje Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 543 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

80.000 évnyi tudás rejlik a kristályok erejében. Az ősi civilizációk is jelentős szerepet tulajdonítottak a csodás köveknek, volt, ahol a hatalom forrásai, máshol energiahordozók voltak. A Te életedet, döntéseidet sokban segíthetik, a bajban harcostársaid lesznek!

A kristályok energiái létező rezgések, Hippokratesz rendszerezte őket elsőként. Ma szerepkörük leginkább gyógyító, védő, segítő és szerencsekő formában jelenik meg. 2018-as Ezoterikus Kalendárium leírásában összehangoltam a 2018-as esztendő energiát a kristályok erejével, s figyelmedbe ajánlok 12 olyan követ, melyek könnyen beszerezhetőek, - elsődleges céljuk pedig a hiányzó energiák pótlása lesz. Ezen apró csodák, pl. marokkő vagy karkötő formájában segíthetnek a nehezebb napokat átvészelni, energiával feltölteni téged, harmonikusabbá tenni gondolataidat.


A szükséges kristályokat beszerezheted a www.reggeli.hu webáruházban, ahol kristálycsomagban és HÁLA Kristálykarlánc formájában is fellelheted.
Nézd meg az ékszereket a Reggeli.hu webáruházban


Sokat gondolkodtam még 2010-ben azon, hogy vajon mi lehet az, aminek az Ezoterikus kalendárium mellett egész évben hasznát veszed, munka közben, nyaralás során, akár bánatod van, akár épp örülsz valaminek. Gondolataimban igen hamar a kristályok kaptak különleges szerepet, melyek az én életemet mindig jó irányba terelték, önbizalmat adtak, lebeszéltek a negatív cselekedetekről, energiával töltöttek fel, meghozták a szerelmet, a munkát és az anyagi biztonságot életembe. 2018-ban 8. esztendeje lesz a kalendáriumot használók komoly segítségére a kristályharmonizációs leírás.

Mivel a világ mostanság a feje tetején áll, ezért meg kell találnunk mindannyiunknak azokat a biztos pontokat életünkben, melyekhez mindig bizalommal fordulhatunk! Idén is megosztok veled valamit, amit 27 éve mindig megteszek. Kristályharmonizációt végzek, ezzel készülve az újévre!

Mely köveket ajánlom a 2018-as esztendőre?

- ?
- Dalmát jáspis
- ?
- Jadeit
- ?
- Tigrisszem
- Moha achát
- ?
- Onix
- ?
- Rodonit
- ? (többi válasz a kalendáriumban)

Miért ajánlom ezen köveket épp 2018-ra?
Ezt az ezoterikus határidő naplóból megtudod!

Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 2 * A szárba szökkenés éve!

 

KUKKANTS BELE A 2017-es KÖNYVBE ITT!

KUKKANTS BELE A 2018-as KÖNYVBE ITT!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. Rendeld meg itt!


 

 

Forrás: Ezoterikus.hu