Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Napi Tarot Üzenet

Minden napi Tarot

üzeneted - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

8 dolog, amit meg kell VÁLTOZTATNOD 2016-ban

Közzétéve: 2015. 12. 07. Írta: Szatmári Nóra, Ezoterikus Kalendárium 2016 szerz?je Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 956 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meg akarod tudni, hogyan legyen 2016 életed egyik legsikeresebb éve, - üzleti és magánéleti téren egyaránt? Nos, ki ne akarná megtudni ezt? ...és tényleg csak 8 dolgon kell ehhez módosítani? Tudd meg!

Mi vár rád, ha mersz segítséget kérni, ha időt szánsz önmagadra, s befektetsz a jövődbe?

Mi az a 8 dolog, amin változtatnod kell 2016-ban? Ha NEM teszed, újabb 9 év veszhet el értelmetlenül!

1. FÓKUSZálás képessége

2. ráÉBREDNI a valóságra

3.  CÉL kitűzése

4. Bátorság az ELSŐ LÉPÉShez

5. Lényeges és lényegtelen megkülönböztetése

6. Egy segítő, egy inspiráció, egy támasz megszerzése

7. KITARTÁS erősítése

8. Támogató KÖZÖSSÉGben való folyamatos részvétel

Mi történik, ha a fentiek számodra lényegtelenek, és inkább hagyod magad sodortatni továbbra is az árral?

1. Valószínűleg rengeteg terved lesz, sok innovatív ötlettel,  ám nem fogod tudni eldönteni, mit helyezz FÓKUSZba. Ha nem tudod, mire összpontosíts, akkor szétforgácsolod az energiáidat.

2. Amennyiben nem nézel szembe jelen helyzeteddel, nem ismered be, hogy hibáztál - mikor, hol -, ha mindig másokra mutogatsz, akkor 2016-ban sem fogsz ráébredni a valóságra.

3.  Ez is fontos, az is fontos, kicsit innen csippentesz, kicsit máshonnan, százfelé indulnál, de nincs egy igazán megfogható, jól megfogalmazott és körülírt cél? Ha esetleg van, nincs hozzá vezető út? RAJTAD múlik, hogy tervezel, taktikázol, alapokat teszel-e le, vagy vársz a csodára, hátha valaki rád talál és pont veled akar együtt lenni, dolgozni, felfedezni. SENKI nem fog rád találni. TE vagy az, aki ki tud lépni a szűkre szabott komfort zónából. Elég bátor vagy ehhez?

4. Az ELSŐ LÉPÉShez bátorság kell, és felesleges kifogásokat keresni. "Rossz a munkahelyem, de legalább van!", esetleg "Pocsék a kapcsolatom, de legalább nem vagyok egyedül!" - nos, SENKI nem fog helyetted váltani, szakítani, lépni, módosítani. Senki nem fog téged megmenteni. Te vagy az, aki módosíthatsz a körülményeiden. Segítség kell ehhez? Van segítség, de a segítség nem fog téged megkeresni, hogy megmentsen. NEKED KELL tenned önmagadért.

5. Lényeges és lényegtelen - mi a különbség? Minden nap sokat dolgozol, rengeteget tüsténkedsz, másokon segítesz, megoldod az emberek gondjait, miközben a saját életed romokban hever? Ideje, hogy önző légy, és olyasmit tégy, ami a te FEJLŐDÉSEDET segíti. Különböztesd meg a fontosat a lényegtelentől. Mondd ki gyakrabban a NEM szócskát.

6. Egy segítő, egy inspiráció, egy támasz megszerzése? NEM lehetetlen, keress olyan embert, csoportot, segítőt, aki energiával tölt fel, lendületbe hoz, képes egy jó szóval, kedvességgel úgy támasszá válni, hogy semmit nem vesz el. Amikor az előbbi felsorolás ellenkezőjét érzed (netán folyamatosan!), hát tudd, hogy nem a megfelelő helyen vagy. Cserélj párt, barátokat, munkahelyet.

7. KITARTÁS erősítése: egy akadály nem akadály. Egy gátló tényező nem állíthat meg. SOHA ne a problémára fókuszálj, hanem mindig a célra!

8. Támogató KÖZÖSSÉGben való folyamatos részvétel: egyedül érzed magad? Az eszmék, amik fontosak számodra másoknak banálisnak tűnnek? Le akar valaki beszélni a hitről, a spiritualitásról, a vágyaidról? Keress olyan, hozzád hasonlóan gondolkodó közösséget, akik NEM húznak vissza, nem gátolnak, nem beszélnek le, kizárólag inspirálnak. VAN ILYEN, csak meg kell találnod a hozzád közel állót.

Hol lelsz rá a fenti forrásra? Ilyen nincs is! Vagy mégis?

1. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy mit helyezz FÓKUSZba. TUDNI fogod, mire összpontosíts, így nem forgácsolod szét az energiáidat.

2. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy szembenézz jelen helyzeteddel, s beismerd: hibáztál. SOHA többé NEM FOGSZ másokra mutogatni, s végre a valóságot fogod látni és megélni.

3.  Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy jól megfogalmazott és körülírt céljaid legyenek. Lesz ehhez vezető út, segít, hogy TERVEZZ, taktikázz, alapokat tégy le. Többé nem fogsz VÁRNI a csodára. TE vagy az, aki ki tud lépni a szűkre szabott komfort zónából. Elég bátor leszel ehhez!

4. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy megtedd az ELSŐ LÉPÉSt. Lesz bátorságod, és végre NEM keresel kifogásokat. Hátat mersz fordítani a múltnak. Tudsz módosítani a körülményeiden. Az Ezoterikus Kalendárium 2016-tal együtt rátalálsz önmagadra.

5. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy elválaszd a fontodat a lényegtelentől. Ezentúl NINCS felesleges munka, elpazarolt idő, kidobott energia. FEJLŐDÉS VAN, MAXIMÁLSAN!  Meg fogod érteni, miért lényeges az EGÉSZSÉGES ÖNZÉS. Megérted, miért KELL kimondani a NEM szócskát.

6. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy egy segítő, inspiráló barátod legyen, mely elfér a táskádban. Energiával tölt fel, lendületbe hoz, képes egy jó szóval, kedvességgel úgy támasszá válni, hogy semmit nem vesz el.

7. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy KITARTÓ légy. Egy gátló tényező nem állíthat meg. SOHA ne a problémára fókuszálj, hanem mindig a célra!

8. Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍTő csoportjához tudsz csatlakozni. ZÁRT csoport, HASONLÓ gondolkodású, egymást támogató emberek közössége. Az eszmék, amik fontosak számodra itt nem lesznek banálisnak. Mi drukkolunk neked, energetizálunk, ötletet adunk, inspirálunk. Előre tolunk, adunk, rábeszélnük a jóra.

MIT VISZEL HAZA, IRODÁBA, MEGBESZÉLÉSRE az Ezoterikus Kalendárium 2016-tal?

- BAKANCSLISTÁT

- MEGVALÓSTÁSI TERVEKET

- INSPIRÁLÓ, GYŐZELEMRE ÖSZTÖNZŐ ÚTMUTATÓKAT

- ÖNBIZALMAT

- ELTÖKÉLTSÉGET

- HITET: IGEN, MEG TUDOD CSINÁLNI!

- MOTIVÁCIÓT

- MEGOLDÁSI STRATÉGIÁKAT

- ÚJ EMBERI KAPCSOLATOKAT A ZÁRT KÖZÖSSÉGGEL

Nem vagy egyedül! Az Ezoterikus Kalendárium 2016 SEGÍT abban, hogy mindennapjaid BOLDOGsággal és ELÉGEDETTséggel legyenek tele. (Kattints a képre, rendeld meg most, már alig van belőle és nem nyomjuk újra)

2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9 * A lezárás éve!

 

500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat.

Kattints arra a képre, amelyik ajánlat érdekel!

Ezoterikus Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, itt:

Kalendárium 2016 + 3 e-book + 10% kedvezmény, SZEMÉLYES átvétellel itt:

 

Forrás: Ezoterikus.hu