Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

Békében élni szüleinkkel - lehetséges?

Közzétéve: 2018. 06. 23.
Értékelés
Ez a cikk 240 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretetben, békében élni – ez a célunk. Helyükbe mégis nemegyszer a vádaskodás, a csalódás, a veszekedés és a harag lép. Nem ismeretlen ez a szülők és felnőtt gyerekeik kapcsolatában sem.

Nap mint nap találkozunk ilyen történetekkel, s bizonyára sokan magunk is érintve vagyunk – akár anélkül, hogy tudatosítottuk volna: sajátos életproblémánk mögött valójában megoldatlan szülőkonfliktusunk áll. Nagyon sokan még idősebb korukra sem békülnek ki a szüleikkel, és gyakran egy életen keresztül vonszolják magukkal a megoldatlan konfliktusokat, megkeserítve ezzel saját életüket is. Hogyan tudjuk rendbe hozni ezt a szomorú helyzetet az apáinkkal, az anyáinkkal, vagy gyerekeinkkel? Van-e jó megoldás fennálló konfliktusaink rendezésére?

A tökéletes családról, a harmóniáról szőtt makacs álmaink könnyen akadályaivá válhatnak az élet más területein a szabad és pozitív döntéseinknek. A szerzőházaspár jelen könyvében bemutatja, hogy milyen mítoszokat táplálunk magunkban, miből fakadnak tipikus szülő-gyerek vitáink, majd megoldási gyakorlatokat, rituálékat ajánlanak, amelyek segítségével megszabadulhatunk az életünkre nehezedő, súlyos családi konfliktusainktól. Mindenekelőtt meg kell ismernünk szüleink élettörténetét, az őket ért csapásokat, viszonyukat felmenőikhez, e kutatás nélkül nem valósulhat meg a minden további lépés alapját jelentő tiszteletadás a szülőknek. Lépésről lépésre mutatja be a könyv, hogy milyen otthon, magányosan végezhető elsősorban szellemi, érzelmi elmélyülést igénylő gyakorlatokkal juthatunk közelebb a vágyott megbékéléshez és az ezzel elérhető felszabadult élethez.

A szerzőkről:

Beate Scherrmann-Gerstetter
Diplomás pedagógus és teológus. Egyéni és párterápiákat vezet ifjúsági és házassági tanácsadókban.

Manfred Scherrmann
Család- és párterapeuta. Praxisában egyedülállók problémáival és párok konfliktusaival is rendszeresen foglalkozik.

Megrendelhető itt!