Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Te uralod a sorsod, vagy valaki más? (x)

Élj ritmusban a Holddal! (x)

Neked mi az angyali számkombinációd?

Mi az életcélod? Az optimizmus jó irány?

Holdnaptár

Gyógyító kéztartások

Közzétéve: 2018. 11. 19.
Értékelés
Ez a cikk 277 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mudrák csodálatos változást és javulást tudnak előidézni testünkben. Erejük tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez.

KÉSMÁRKI LÁSZLÓ:

GYÓGYÍTÓ KÉZTARTÁSOK


A kéztartások felszámolják a nadik (étertest energiavezetékei) tisztá- talanságokból, pszichés méreganyagokból képződött torlaszait. A mudrák által termelt magnetikus energia megtisztítja a test bio- magnetikus mezőjét, s miközben nagyobb életerővel lát el, a negatív erők ellen védőpajzsot alakít ki.

A mudrák csodálatos orvosságok, sok betegségben azonnali meg- könnyebbülést, vagy végleges gyógyulást hoznak. Kiegyensúlyozottá, kedvessé, békéssé, erőszakmentessé, vallásossá, boldoggá, udvariassá, mások iránt nyitottá, segítőkésszé tesznek.
                                
A mudragyakorlatok életenergiával látják el az agyat, ami – az ideg- sejtek között kialakuló új szinapszisok révén – IQ-növekedést, memóriajavulást, könnyebb tanulási képességet és szellemi éberséget eredményez.

Ha valaki ismeri a kéz és az ujjak polaritásait, szimbolikáját, a kéz és az agyterületek közötti összefüggéseket, s tudja, hogyan kell a kéztartásokkal elektromos, mágneses, elektromagnetikus és semleges testáramköröket létrehozni, az képes az agyterületek programozása által irányítani az elméjét, azaz az agya fogja végrehajtani keze utasításait. Az ujjakkal való agyprogramozás hatalmas lehetőségeket rejt magában az öngyógyítás terén is.
Ehhez nyújt segítséget e könyv. Közel 150 betegség testi, lelki és mentális okait tárja fel, miközben megadja azok oldásának– kéztartás, mantra, vizualizáció, légzésszabályozás, pozitív megerősítés általi – praxisát.

Miközben a mudrákat és megerősítéseket teljes hittel és kitartó akarattal alkalmazzuk, ne felejtsük el az univerzum legfőbb ide vonatkozó szabályait:
A gondolat (megerősítés) mindig felülír bármely szót (mantra) vagy tettet (mudra)!

A szó (mantra) erőt ad bármely gondolatnak (megerősítés) vagy tettnek (mudra)!

A tett (mudra) formát ad bármely szónak (mantra) vagy gondolatnak (megerősítés)!
Mindenki használja a Gyógyító kéztartásokat egészséggel, a maga egészségére és egészségének megóvására.

A Könyv megvásárolható a BOOKLINE webáruházban.