Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Mi az angyalszámod?

Közzétéve: 2020. 09. 06. Írta: Doreen Virtue Forrás: Édesvíz Kiadó
Értékelés
Ez a cikk 17 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Õrangyalaid mindig melletted állnak, most is, amikor e sorokat olvasod. Õk a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden át vezetnek téged.

 

Másrészt jeleket mutatnak neked. Ilyen jelek azok a számok is, amelyeket egymás után többször is megpillantasz a fizikai szemeddel. Az angyalok nagyon kedvelik a számjegyeket és számsorokat. Ezek a visszatérő számsorok sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, netán a pontos idő vagy valami más formájában jelennek meg előtted.

De meglehet, hogy egyszerűen eszedbe jut egy kérdés, és kombinálódik hozzá egy szám. A szám rejtheti a választ!

 

A szerző üzenete Olvasóinak:

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számukra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.
Szeretnéd megvásárolni ezt a könyvet? Megteheted! 1085 Budapest, József krt. 26
Szeretnéd megrendelni ezt a könyvet? Megteheted! Katt ide > Édesvíz Kiadó

TUDD MEG MOST mit jelentenek az angyali számok 1-től 31-ig!

A további közel ezer számkombinációról a könyvben olvashatsz!

           
       
       
   
   
       
       
     

 

Forrás: Édesvíz Kiadó

Bezárás