Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Adj egy pofont a karmádnak és vedd kezedbe a sorsod!

Közzétéve: 2020. 06. 22. Írta: Ezoterikus.hu Forrás: Szatmári Nóra
Értékelés
Ez a cikk 161 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha siránkozol, ha mindig csak negatív gondolatokat kergetsz, ha örökké félsz a holnaptól, és nem nézel szembe a hibáiddal... akkor sehogy! De ha...

...hajlandó vagy rendezni függő ügyeidet, és pár egyszerű tippet bevetni a mindennapok sodrásába, akkor hamar változtathatsz hibás berögződéseiden!
 

Boldogságreceptek mindenkinek!

Mosolyogj rá idegenekre! Ajándékozz mindenkinek egy mosolyt, aki csak kapcsolatba kerül veled! Minél többet mosolyogsz másokra, annál többen fognak visszamosolyogni rád! Az élet sokkal kellemesebbé válhat, ha mindenki vidám körülötted! Ne várd, hogy majd másvalaki elkezdi. Legyél te a mosolylavina elindítója! Mit gondolsz?

Legyél képes elhinni, hogy a mai napod csodásan alakul! Ha elhiszed, úgy is lesz! A gondolat teremtő ereje… ugye ismerős? Amit gondolunk, érzünk, azt úgy is tesszük, - ezáltal meg is teremtjük. A jó hozzáállás ennek megfelelően jó élményeket szül! Légy lelkes!

Használd személyes erődet! Mindenkiben rejlenek különleges erősségek, egyedi képességek. Én is, te is más tehetséggel és készséggel vagyunk megáldva, épp ezért vagyunk egyediek és különlegesek. A teljesség elérésével, egy feladat teljesítésével lelki és szellemi elégedettség érkezik meg életünkbe.

Alkoss! Az alkotás semmihez nem fogható folyamat. Olyasmit hozz létre, ami valóban érdekel, ami leköt, ami felvillanyoz, ami lelkesít! Ne gondolj világmegváltó dolgokra! Épp elég lesz, ha ma nem a kedvenc sütidet készíted el, hanem kipróbálsz egy új receptet. Látod? Máris alkottál valamit!

Élvezd a léted! Ez a pillanat az élet! Mindegy, hogy mit teszel, - szentelj figyelmet rá, és becsüld meg! Ügyintézés, olvasás, írás, főzés, beszélgetés, séta, evés, mosogatás, ölelés, összebújás, vidámság… ezek az apró pillanatok teszik ki életünk nagy részét. Élvezheted őket, ha kinyitod a lelked és a szíved, és figyelmet fordítasz rá, hogy mit teszel éppen! A boldogság a jelen pillanatodban is benne van, csupán fel kell fedezned!

Olvass még több hasznos gondolatot 120 sorsformáló tipp c. könyvemben!

 

Forrás: Szatmári Nóra