Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Asztro-coach

Válaszd a jövőt! A sikerkulcs benned van!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - katt ide!

Melyik az 5 legjobb randi és szeretetnap - december 16. és január 15. között?

Közzétéve: 2018. 12. 16. Írta: Szatmári Nóra Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
Ez a cikk 183 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hold ritmusa egyben az ember ritmusa is. Érdemes figyelni, és ez alapján tervezni bizonyos dolgokat. Többek közt a randinapokat mindenképpen! Szeretetre és randira fel!

A kínai filozófia által is használt Holdhónapok nagy segítségedre lehetnek abban, hogy kiválaszd a legszerencsésebb napokat az első találkára! Randira fel! Megbocsátanál? Kibékülnél? Rajta!

 

2018. december 16.

...mert ez a nap a tradíciók és a szerelemmel összefüggő érzések megerősítésének napja. Különösen jó, ha a lehető legnagyobb mértékben párunkra szánjuk. Első randira is kiválóan alkalmas!

2018. december 20.

...mert ez a nap a kozmikus szeretet energiájának ideje. Ezen a napon győzedelmeskedhetünk az ész és az érzések felett, meghódíthatjuk kiszemeltünket, újra elcsábíthatjuk kedvesünket. Az ajándékozás és a kedveskedés napja is.

2018. december 23.

...mert ez a nap a női energiák és a párkapcsolat napja. Ezen a napon bármit megnevethetünk, ami számunkra érdekes, ami örömet okoz. Amihez kedvet érzünk, megtehetjük, mert ez is hozzájárul a jó hangulatunkhoz. Ezen a nap nagyon jó randevúra, kifejezetten kedvező házasságkötésre is!

2019. január 4.

...mert ez a nap a lélek és a szellemi megvilágosodás alkímiájának napja. Lehetőségünk van megtalálni és felismerni azt, hogy ki lehet számunkra az ideális társ, vagy azt, hogy akit eddig annak tekintettünk, valóban megfelel-e az elvárásainknak. Ma nyilvánítsuk ki mások iránti tiszteletünket, szeretetünket.

2019. január 6.

...mert ez a nap a megbocsátásra legmegfelelőbb idő. Ha szeretünk valakit, akkor képesnek kell lenni a megbocsátásra. Ma találkozhatunk olyan személlyel, aki elrabolhatja szívünket...

 

PRÓBÁLD KI A RANDI KALKULÁTORT ITT!

Forrás: Ezoterikus.hu